Altijd op zoek naar oplossingen

wij kennen de weg in verzekeringsland.

Quorim relatie Cycle Trend Boxtel

01-11-2013

CycleTrend

Cycle Trend bestaat sinds 1998. Met de start van een intensieve samenwerking in 2009 tussen zelfstandige ondernemers verspreid over Nederland is in 2011 CycleTrend als concept winkel ontstaan. Het concept CycleTrend is nog steeds zeer succesvol door ondernemerschap en het zelfstandige karakter van elke eigenaar dat behouden blijft. Klanten profiteren van het grote CycleTrend-netwerk dat een enorme hoeveelheid aan kennis en kunde bezit.

Voor fietsers, door fietsers!

Iedereen die bij CycleTrend werkt is een actief fietser. Een groot aantal werknemers vult zijn vrije tijd met het beoefenen van wedstrijden. Daaronder Nederlands kampioenen en vele subtoppers. De ervaringen die wij opdoen tijdens onze sport vertalen wij graag naar een gedegen klant advies! Of u nu starter bent, koerst als een prof, op de mountainbike zit, tijdrijder bent of op wereldreis over de aardbol gaat, wij hebben het juiste product voor u.

Cycle Trend Boxtel

Eigenaar Gerard Prince heeft op 1 mei 2013 de deuren geopend van Cycle Trend Boxtel. Gerard is een ervaren ondernemer die al jaren de fiets als passie heeft. Als fervente mountainbiker en racefietser kan hij putten uit veel ervaring en heeft hij o.a. al eens de zwaarste race ter wereld gereden; de Trans Rockies.

Het nieuw ingerichte pand aan de Rechtenstraat in Boxtel zal o.a. Cube, Stevens, Scott en Santos gaan voeren. Zowel een startende als ervaren fietser kan hier zijn hart ophalen met een mooi opgebouwd assortiment aan kleding, parts en accessoires.

Cycle Trend Boxtel
Rechterstraat 49
5281BT Boxtel
0031(0)411-200000
boxtel@cycletrend.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top