Al meer dan 30 jaar ervaring

Wij werken in heel Nederland

Quorim relatie Bosch Car Service VKS

01-10-2013

Verder werken we samen met CCS Laarbeek om de caravan en camper tak te bedienen. We streven er naar om eerlijke, betaalbare en kwalitatief  hoogwaardige service te leveren. Dit past weer perfect in de formule van Bosch Car Service. Het Bosch Car Service motto is niet voor niets compleet, goed en betaalbaar. Bosch is een keten die hoge eisen aan zijn leden stelt. Daartoe  investeren we in kennis en apparatuur om ook de modernste auto’s probleemloos te onderhouden en repareren. Ook verzorgen- en adviseren we bij inbouw van accessoires.

VKS is gehuisvest in een modern pand aan de Stater 6 in Lieshout recht tegenover de bedrijfswagen ingang van Bavaria op het industrieterrein Bavaria in Lieshout. Makkelijk te bereiken met ruime parkeerplaatsen. We zijn een bedrijf dat al 24 jaar zijn continuïteit dankt aan het vertrouwen van klanten in de wijde omgeving.

Aankoopbemiddeling

Aankoop van nieuwe auto’s is klantgerichte bemiddeling bij de aanschaf en dan juist op het wel of niet aanschaffen van een iets sterkere motor of accessoire. VKS levert de auto af en zorgt voor afhandeling van eventuele garantie problemen.
Aankoop van gebruikte auto’s bij VKS is het aanbieden van hulp bij het zoeken naar de juiste auto en/of specificatie. VKS controleert eerst de auto en de kilometerstand en overlegt met de klant.Vervolgens wordt de auto ingekocht en eventuele accessoires ingebouwd en aflever klaar gemaakt. Omdat we niet merk-gebonden zijn kunnen we de auto zoeken die het beste bij de wensen van de klant past en daarin onze ervaring aanbieden. Vaak koopt de klant net anders dan dat hij eerst van plan was. 

Werkplaats

Wij beschikken over Bosch test apparatuur en kunnen exact volgens de richtlijnen van de fabrikant repareren. Voor speciale software updates kunnen we ook rechtstreeks met de fabrikant van de auto communiceren. We werken ook voor veel lease maatschappijen. Wij hebben faciliteiten om naast personenauto's eveneens busjes en bestelwagens te servicen tot 3500 KG. Overigens wordt er door ons nooit gerepareerd zonder offerte en contact met de klant via SMS, e-mail of telefoon.  

Banden

Verkoop van zomer- en winterbanden, uitleg welke banden geschikt zijn en welke meer brandstof verbruiken, allemaal aangegeven op het banden label. Bij winterbanden leveren we gegevens uit diverse testen en stemmen de band/ prijs combinatie af op het gebruik en behoefte van de klant. We hebben een eigen banden opslag. Zodoende zijn we altijd in staat om snel te handelen als de weeromstandigheden erom vragen.

CCS Laarbeek

In voorjaar 2013 hebben we een aparte afdeling voor campers en caravans opgericht, CCS Laarbeek. Daarin gaan we ons specialiseren en certificeren in het onderhouden, repareren en inbouw van accessoires. Verder hebben we een beperkte campingwinkel en ook buitenstalling voor campers en caravans. In de werkplaats zijn al de remmenbank,brug en het beremmings systeem aangebracht.

Service

Halen en brengen in een straal van 15 km gratis, ook hebben we een leenauto en eventueel vervangend vervoer met een trekvermogen tot 3500 kg. Bosch mobiliteitverzekering en Bosch auto verzekering.

Niet voor niets brengen steeds meer bedrijven bij VKS hun wagenpark onder. Alles op één adres en tegen redelijke tarieven en met de uitgebreide service van een klein bedrijf.

Bosch Car Service VKS
Stater 6
5737 RV Lieshout
telefoon 0499 423 296

neem hier een kijkje op onze internetsite

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top