Al meer dan 30 jaar ervaring

Wij werken in heel Nederland

Quorim relatie Auto Christiano

01-02-2022

De liefde voor auto’s zit in het bloed. Liefde voor Italiaanse auto’s in het hart. Auto Christiano is gespecialiseerd in de Italiaanse merken Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Maserati. De specialisatie gaat ver, heel ver. Vraag het maar aan eigenaar Christian Foederer. Hij weet alles van deze bolides. Daarom lost hij veel problemen op voor zijn klanten. De specialist helpt ze iedere keer weer op weg.

Toen Christian vijf jaar was, begon zijn hart voor Italiaanse merken te kloppen. De reden? Als jong mannetje zag hij op een dag de grill van een Alfa Romeo in een botsauto. Hij was er door gebiologeerd en het beeld liet hem niet meer los. Al vroeg in zijn tienerjaren wist hij het zeker…Christian wilde de autobranche in om te werken met Italiaanse auto’s. Bij Driessen in Eindhoven deed de Rooienaar 12,5 jaar ervaring op om daarna in Sint-Oedenrode aan de slag te gaan met zijn eigen bedrijf. Met succes, want menig autorijder met een Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Maserati of Landrover in bezit, van ver weg of dichtbij, weet Auto Christiano te vinden. Voor de meest voordelige originele onderdelen, vakkennis op hoog niveau, sterk advies en een dosis vertrouwen.

Auto Christiano werkt met originele onderdelen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is dat juist goedkoper dan imitatie. “Het is tot wel twintig procent voordeliger en ook nog eens een stuk beter van kwaliteit”, weet Christian als geen ander. Auto Christiano is aangesloten bij Magneti Marelli Checkstar. Dat wil zeggen dat de zaak hoort bij de best gespecialiseerde autoservice bedrijven van het land. Vakkennis gecombineerd met een hart voor Italiaanse bolides, dat is Auto Christiano ten voeten uit. Aangesloten zijn bij Checkstar betekent ook dat Christian en zijn personeel training krijgen wanneer daar behoefte aan is.

Hoewel de oldtimers zeer in trek zijn - de Alfa Romeo club is immers de grootste autoclub van het land - zijn ook rijders met een jonge auto die nog binnen de garantie valt, bij Auto Christiano op het juiste adres. “We regelen alles van A tot Z voor ze. De mensen hoeven niet per se terug naar de dealer waar ze de wagen gekocht hebben. Dichtbij huis ligt de oplossing”, tipt de specialist.

Hij geeft tot slot nog even aan hoe sportief de Italiaanse automerken zijn en wat voor mooie uitstraling ze hebben. “Vooral Alfa Romeo. Wat een geweldige auto is dat! Het merk bestaat niet voor niets al meer dan honderd jaar. Het behoort tot de oudste automerken. Alfa kent bijvoorbeeld een veel grotere historie dan de Porsche. De Guiletta was vroeger zelfs duurder dan een Porsche”, doceert Christian. U merkt wel. De liefhebber heeft Italiaanse auto’s in zijn bloed én in zijn hart. Hij kan er uren over vertellen. Daarom bent u bij Auto Christiano op het juiste adres wanneer er iets aan uw Italiaanse bolide moet gebeuren..

Auto Christiano
Alfred Nobelstraat 6
Sint-Oedenrode
0413-479104
www.autochristiano.nl

Bron: MooiRooi

Bekijk hier het 1 minuut filmpje over de samenwerking met Quorim: https://www.quorim.nl/over_quorim/youtube_kanaal_quorim/auto_christiano/

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top