Voor persoonlijk advies

Net even wat meer aandacht!

Quorim relatie Ardexx

01-09-2015

Vandaag de dag worden we steeds ouder en leven we ook langer zelfstandig dan dat we voorheen deden. Hierdoor is het zaak dat er kwalitatief goede producten zijn, om deze verandering te kunnen faciliteren. Met dit doel is Ardexx constant op zoek naar nieuwe technologieën om hierin te kunnen voorzien. Momenteel heeft Ardexx een viertal innovatieve brandblussers, waarmee zij aan een ieder een stuk veiligheid kunnen geven.

Kleinste brandblusser
Ardexx heeft de kleinste brandblusser ter wereld die werkt zonder drijfgas. De brandblussers hebben het Rijkstypekeur van KIWA-NCP en voldoen daarmee aan de Nederlandse én Europese richtlijnen. Met een gewicht van 280 gram en lengte van slechts vijftien centimeter is het apparaat makkelijk te bedienen met één hand. De brandblussers zijn vanuit elke hoek bruikbaar, spuiten schuim en zijn drie jaar houdbaar. Ze hoeven niet zoals traditionele brandblussers periodiek te worden gekeurd en hoeven niet rechtop te staan. En het apparaat doet het ook nog als het op z'n kop is gehouden of is omgevallen. Daarnaast is de blusstof biologisch afbreekbaar en heeft geen negatief effect op elektrische apparatuur.

Win een blusapparaat van Ardexx
Ardexx stelt de lezers van onze nieuwsbrief in de gelegenheid een brandblusser te winnen.

Ardexx reikt een Kitchen-Exx en een Home-Exx uit aan de inzender van de leukste slagzin! De inzending kan worden gestuurd naar Quorim. De winnaar maken wij in onze volgende nieuwsbrief bekend.

Ardexx B.V.
Langeweg 1-G
3233 LM Oostvoorne

T. 0181-320376
E. info@ardexx.com

www.ardexx.com

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top