Een zorgeloos advies

Vrijheid in verzekeren.

Quorim relatie ambagsadvocaten

01-12-2013

mr. Michel Ambags is regionaal de meest vooraanstaande arbeids- en ondernemingsrechtelijke specialist, specifiek actief op het gebied van alle voorkomende  juridische zaken voor het MKB. Als bijzonderheid in zijn praktijk is Michel Ambags bezig op het gebied van het bestrijden van internetterreur, een groeiende bron van conflicten en benodigde conflictoplossing.

mr. Robert Michels en mr. Chantal Gielen zijn gespecialiseerd op de twee rechtsgebieden arbeidsrecht en huurrecht. mr. Angela Hollander is inmiddels twee jaar aan het kantoor verbonden als juridisch medewerkster.

ambagsadvocaten heeft twee kantoren, het ene in Eindhoven aan de Emmasingel 13 in de kop van de Admirant (040-2171111) en het andere in Deurne (0493-352545) aan De Poort 9c (tegenover de Rabobank en het ziekenhuis).
Beide kantoren zijn goed bereikbaar, modern ingericht en een parkeerprobleem bestaat niet.

Kerndoelstelling van ambagsadvocaten

Dat is het realiseren van toegevoegde waarde voor de cliënt op juridisch gebied. En wel d.m.v. “kraakheldere” advisering: wat op 1 A4tje kan, moet niet 3 A4tjes in beslag nemen.Dankzij de enorme ervaring worden de zaken snel en accuraat opgepakt en met zichtbaar resultaat opgelost.

In het oog springende soort zaken:

  • Ondernemingsrecht: conflicten in de vennootschap, aandeelhoudersovereenkomst, familievennootschap, medezeggenschapsrecht;
  • Arbeidsrecht: arbeidsovereenkomsten, CAO-recht, rechtspositie van de statutair directeur bij indiensttreding en ontslag, due diligence met name bij overnames, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, non-concurrentiebeding, ontslagrecht, zowel individueel als collectief;
  • Huurrecht: woningen, bedrijfsruimten, huurovereenkomsten, huurprijs, onderhuur, overgang en overdracht van huurovereenkomsten.

Ook de facturering wordt “kraakhelder” afgewerkt met een urenspecificatie en zo nodig nog een nadere toelichting.

Kennismaking on line?

De website www.ambagsadvocaten.nl geeft een goed inzicht in de aard van de werkzaamheden, behandelde zaken, het profiel van de clientèle, alsmede een groot aantal goed leesbare columns, die beknopt een casus bespreken, die ieder MKB-bedrijf zelf ook kan overkomen.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top