In iedere markt thuis

Het is ons niet snel te gek.

Quorim relatie African Flame

01-12-2011

African Flame verkoopt ook de keramische pizzaoven. Dit originele product wordt geproduceerd in een fabriekje in de hoofdstad van Zuid Afrika onder de leiding van een erkende pottenbakker uit Kaapstad. Deze keramische pizza oven heeft alle karakteristieken van een conventionele pizza oven maar dan betaalbaar voor de particulier en de horeca. De oven kan tevens gebruikt worden als BBQ of als rookoven.

Heerlijke pizza’s in een handomdraai.
Het opwarmen met houtskool duurt maar 30 minuten, de oven kan vervolgens de hitte van 350 graden uren behouden. Een pizza bakken duurt ongeveer 10 minuten, je kunt dus makkelijk een groep van 8 tafelgenoten verwennen met super snelle heerlijke pizza's. Iedereen krijgt de kans om zijn favoriete pizza (of slice) klaar te maken. Nieuwe creaties kunnen geprobeerd worden, denk eens aan blauwe kaas met vijgen. Was dat geen goede combi? Over 10 minuten een nieuwe kans!

Het geheim zit ‘m in het gebruik van een speciaal ontwikkelde poreuze pizza-steen.
Deze steen plus het design van het product zorgt ervoor dat de pizza vanuit alle kanten verhit wordt, gelijk aan de traditionele pizzaoven, en een heerlijke knapperige bodem krijgt.

De pizzaoven is een uitvinding voor zowel de particulier als voor de horeca ondernemer. Denk bijvoorbeeld aan gezellig tafelen met vrienden of familie. De tafel gezellig dekken met allerlei lekkere ingrediënten en iedereen kan zijn eigen favoriete pizza bakken. En dit geldt voor zowel volwassenen als voor kinderen, want de pizza staat (samen met frietjes natuurlijk) nog steeds op nummer 1 bij de kids.

De pizzaoven is ook uitstekend inzetbaar bij groepen en arrangementen. Een heerlijke warme maaltijd, vernieuwend en het kost weinig voorbereidingstijd.
De oven kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Bezoek de website voor meer informatie: www.africanflame.nl
Ruwien en Eline organiseren regelmatig demonstratie-avonden zodat u kunt zien (en proeven!) hoe de oven werkt.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top