Ook voor bijzondere risico's

Verstand van verzekeren, daar draait het om.

Quorim relatie af-x firesolutions

31-10-2012

Het unieke aan af-x fireblocker
De meeste branden ontstaan door kortsluiting of overbelasting in machines of apparatuur. Ongezien. Ongemerkt. En daardoor te laat en in de meeste gevallen zelfs véél te laat, ontdekt. De compacte af-x fireblocker werkt als een van de weinige systemen wél van binnenuit. Het innovatieve systeem pakt de brand precies aan op de plek die tot nu toe niet te beveiligen was: direct bij de brandhaard.Met een droge werkzame stof: aerosol. De oorspronkelijk voor de ruimtevaart ontwikkelde af-x fireblocker werkt als een ingebouwde brandweerman en schakelt het vuur razendsnel uit met een droge aerosol. Zonder water en zonder gas! Dus geen blusschade, geen waterschade en geen gevolgschade. En geen gevaar voor mens, dier en milieu. Kortom: veiliger, voordeliger, volledig goedgekeurd en volkomen verantwoord.

Hoe de af-x fireblocker werkt?
De af-x fireblocker werkt brandblokkerend met een vaste droge stof (SBC). Na activering van het systeem wordt de vaste stof omgezet in zeer kleine aerosol deeltjes. Deze nano-deeltjes verspreiden zich razendsnel als een droge nevel in de lucht. Ze verbinden zich met de zogenaamde ‘vrije radicalen’ (de onstabiele zuurstof- en waterstofmoleculen). Doordat de aerosol deeltjes zich met de vrije radicalen verbinden wordt de brandreactie geblokkeerd. Vandaar ook de naam af-x fireblocker. Daarnaast treedt er een verkoelende werking op. De brandstof kan zich niet langer verbinden met de zuurstof.

Al uw af-x firesolutions installaties bij Quorim verzekerd
Alle nieuw te plaatsen af-x fire solutions installaties voorzien van een af-x onderhoudscontract zijn voor 10 jaar verzekerd voor herbouwwaarde inclusief installatie. Na álle gedekte calamiteiten, met of zonder brand.

Dit betekent dat u te allen tijde recht heeft op een volledig herbouwde af-x installatie na wat voor activatie dan ook. Dit is kosteloos voor u, af-x fire solutions heeft hiervoor een collectieve verzekering afgesloten en betaalt daarvoor ook de premie. Hier hoeft u niets voor te doen: Af-x biedt u deze verzekering gratis aan als extra service.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top