Ontzorgen is ons vak

Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken.

Quorim relatie 123Camperverhuur

01-05-2013

Na uitgebreid de markt te hebben onderzocht en nagedacht hebben over wat ‘onbezorgd en onbekommerd’ inhoud is het concept steeds verder ingevuld.

Een helder aanbod
Bij 123camperverhuur.nl wordt  één prijs voor een week huur berekend. En daar is alles bij inbegrepen,  all-inclusive noemen wij dat. Een korte speurtocht over het web leert dat veel aanbieder van campers adverteren met een scherpe huurprijs.  Daar komen vaak diverse verborgen kosten bovenop. Bijvoorbeeld ‘reserveringskosten à 25,=’ , inventaris mee huren voor 100,= euro per week, boven de 1500 kilometer per gereden kilometer 0,20 cent extra.

Maar zeg nou zelf, wat is er mooier dan de vrijheid die een camper biedt? Als het niet bevalt waar je bent pak je de spullen op en rij je nog een stukje verder! Bijvoorbeeld het mooie weer achterna. Dan wil je je toch geen zorgen moeten maken over de na-verrekening van gereden kilometers?

Veilig en zeker op weg
De campers van 123camperverhuur.nl worden allemaal prima onderhouden door Autobedrijf Ad Brouwer. De jarenlange kennis  en ervaring van Ad zorgen er voor dat de campers in perfecte technische staat de weg op gaan.  Daarnaast ondergaan ze ook allemaal de speciale BOVAG camperkeuring om dit onafhankelijk te laten controleren.

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan is er de uitgebreide verzekering die er voor zorgt dat de campervakantie altijd doorgaat. Bij pech of een ongeval is er namelijk recht op een vervangende camper. Wat heb je immers aan een vervangende personenauto als je camper uitvalt?

Een 3-soorten gasmelder zorgt ook voor een onbezorgde nachtrust. Deze gasmelder reageren naast CO2 en koolmonoxide ook op verdovingsgas.

Inpakken en wegwezen
Na het ophalen van de camper hoeft u thuis alleen nog maar uw eigen kleding bedde- en linnengoed mee te nemen. De rest is al in de camper aanwezig. Een compleet  inventaris . Van bestek, serviesgoed, keukengerei tot en met kampeer tafel en – stoelen. Iedere camper is voorzien van een speciale campergids, daarin staan alle camperparkeerplaatsen van Europa vermeldt met de voorzieningen ter plekke. Fietsen kunnen mee op de fietsendrager.  Maximale vrijheid en onbezorgd genieten. Daar gaat het toch om bij een fijne vakantie?! Bekijk op de site onze campers.

www.123camperverhuur.nl


 

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top