Doorlopend verzekerd

een veilig gevoel

Quorim relatie: Cartrec Office Products

28-02-2011

Voor alle grote merken, en ook bij afname van enkele stuks. En of u nu kleur print, of alleen zwart (hetgeen sowieso al veel scheelt in de kosten), er is een alternatief wat u op een jaar tijd VEEL geld scheelt.

Cartrec produceert namelijk al bijna 25 jaar in ’s-Hertogenbosch toners naar Nederlandse en Europese maatstaven, dus hoogwaardig, met daaraan gekoppeld een uitstekende service als het bijvoorbeeld gaat om snelle levering en breed assortiment. En laat u zich vooral niet bang maken door printerleveranciers; zij hebben zo hun eigen belangen, met name de erg hoge marges die ze maken op UW aankopen!

Kortom, welke reden heeft u nog om het niet te doen? Bel ons dan s.v.p., dan kijken we graag of we samen tot een antwoord kunnen komen: 073-5118586.

Cartrec Office Products bv
Weerdskampweg 11
5222 BA 's-Hertogenbosch

www.cartrec.nl

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top