Wij staan voor u klaar.

Ook als het even tegen zit.

Quorim relatie: Op Smaak

01-02-2017

Ondernemers echtpaar Adrie en Miriam van der Loo zijn de oprichters van Op Smaak BV. Het echtpaar van der Loo heeft een jarenlange carrière in de gastronomie achter de rug. Ze runden het succesvolle restaurant De Zoete Inval in Eersel en ontwikkelden het merk SMAAKgeheimen, een serie tapenades, pesto’s, kaasdips en dressing die in hun restaurant populair waren. Allemaal bereid met natuurlijke ingrediënten en glutenvrij.

Voor meer informatie over SMAAKgeheimen zie: www.smaakgeheimen.nl

In het restaurant kookte Miriam van der Loo ook vaak voor ouderen en mensen voor wie eten minder vanzelfsprekend was. Het was haar passie om deze mensen toch weer een eetbeleving te geven.

Het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven en Veldhoven was geïnteresseerd in SMAAKgeheimen en vroeg Miriam van der Loo eens langs te komen. Tijdens het gesprek kwam ook de problematiek over patiënten met kauw- & slikproblemen ter sprake. Door een operatie, kanker, ouderdom of kaakproblemen kunnen patiënten/cliënten geen gewone maaltijden nuttigen en zijn ze aangewezen op zoete drinkvoeding, die ze vaak niet lekker vinden. Het plezier in eten verdwijnt en ondervoeding ligt daardoor op de loer. Vanuit deze gedachten is de ontwikkeling en het concept voor Fijnproevers ontstaan.

Het voedingsconcept van Fijnproevers biedt gevarieerde, hartige, smaakvolle en bovenal energie- & eiwitverrijkte eetmomenten. De producten zijn net als SMAAKgeheimen allemaal bereid met natuurlijke ingrediënten en glutenvrij.

Voor meer informatie over Fijnproevers zie: www.fijn-proevers.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top