Voor persoonlijk advies

hoeft u niet ver te zoeken

Quality Design Deurne (Quorim relatie)

31-03-2010

Wat begonnen is als een hobby is nu een mooie ondernemingQuality Design Deurne geworden. De Barcelona Chair naar een ontwerp van Ludwig Mies van der Rohe uit 1929 is ons top product. Ook leveren en bemiddelen wij in andere top modellen. De markt voor betaalbare design meubelen is erg groeiend. Quality Design hecht veel waarde aan kwaliteit en service. Wij bezorgen onze meubelen bij u thuis (ook in België) en op al onze producten geven wij 24 maanden garantie.

Onze verkoop vindt plaats via internet en aan onze nieuwe webshop wordt momenteel hard gewerkt. Op zoek naar een fraaie stoel kwam de heer Smit van Quorim bij ons terecht. De aankoop van zijn stoel heeft geleid tot een samenwerkingsrelatie waarbij ons bedrijf haar verzekeringen naar tevredenheid via Quorim heeft georganiseerd.

Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren en zijn er trots op dat onze meubels op steeds meer plaatsen te zien zijn. Wilt u eerst uw meubel zien? Dan is op afspraak een bezichtiging mogelijk. 

Mocht u verder vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

U partner in Design! Quality Design Deurne
Liran Haim

telefoon: +316-39785177
www.qualitydesigndeurne.nl

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top