Persoonlijke en deskundige afwikkeling

Ieder dag staan wij weer voor u klaar!

Premiewijziging autoverzekering

01-02-2014

Vanwege het toegenomen aantal schadeclaims zien veel verzekeraars zich genoodzaakt om de premie te verhogen. In veel gevallen gaat de premie met ingang van 1 februari 2014 omhoog. Bij een wijziging van de premie voor uw autoverzekering ontvangt u een brief van ons.

Wij realiseren ons dat deze verhoging voor u een reden kan zijn om andere aanbieders te raadplegen. Om u hierbij te helpen bieden wij een extra service aan waarmee we het mogelijk maken om binnen uw bestaande pakket van autoverzekering te veranderen. Hiermee behoudt u het overzicht en blijft de pakketkorting op uw overige verzekeringen intact. Dit kan u vele euro´s schelen!

Op onze site hebben wij verschillende mogelijkheden voor u uitgezocht. Hier kunt u op eenvoudige wijze diverse autoverzekeringen op prijs en voorwaarden vergelijken. Mocht u er vervolgens voor kiezen om een andere autoverzekering af te sluiten dan kunt u dit direct online regelen.  Uiteraard ontvangt u na een eventuele wijziging van verzekeraar een nieuwe polis en bijbehorende groene kaart.

Wil u advies bij het maken van uw keuze of heeft u andere vragen, neemt u dan gerustcontact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top