Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Wij schatten uw risico's goed in.

Premie basisverzekering CZ blijft gelijk

23-10-2008

......kan CZ deze premie gelijk houden op Euro 90,75 per maand voor de naturapolis. CZ zit met deze premie (jaarpremie naturapolis Euro 1089) onder de landelijke ramingen.

Ook voor een aantal aanvullende verzekeringen blijft de premie volgend jaar gelijk. Door de stijging van de zorgkosten gaan de premies van sommige aanvullende verzekeringen omhoog. CZ had al een aantal algemene aanvullende verzekeringen en twee levensfaseverzekeringen: de Jongeren en 50+; daar komt vanaf 2009 een verzekering speciaal voor gezinnen bij. Onderdeel van die verzekering is het CZ Beugelplan waarbij in vier jaar tijd telkens een hogere maximumvergoeding voor kinderorthodontie wordt opgebouwd.
CZ-bestuursvoorzitter Mike Leers: ?CZ hecht nadrukkelijk aan een stabiel premiebeleid. Door goede zorginkoop en scherp te blijven letten op onze interne kosten hoeven we de premie voor de basisverzekering nu niet te verhogen en kunnen we ook van een aantal aanvullende verzekeringen de prijs gelijk houden.?

Ruim 2,6 miljoen verzekerden
CZ is met ruim 2,6 miljoen verzekerden een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Het aantal verzekerden stijgt per 1 januari 2009 met circa 740.000. Dan gaat CZ ook werken voor de klanten van zorgverzekeraar Ohra en Delta Lloyd. Zorgverzekeraar CZ kent geen winstoogmerk.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging Sint Oedenrode
Kortestraat 3a (hoofdkantoor)
5491 SZ  Sint-Oedenrode

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top