Ook voor bijzondere risico's

Verstand van verzekeren, daar draait het om.

Polischeck voor verzekeringen

30-09-2010

Door veranderingen in de financiële of persoonlijke omstandigheden kan een verzekering niet meer actueel zijn. “Met de polischeck wordt het voor consumenten makkelijker om verzekeringen tegen het licht te houden. Want als je verzekeringen up-to-date en goed geregeld zijn, kun je teleurstellingen in de toekomst voorkomen en misschien nog wat geld besparen”, aldus algemeen directeur Richard Weurding van het Verbond.

Met de polischeck kunnen verzekeraars en assurantietussenpersonen een actievere rol spelen bij de informatievoorziening aan de klant. De polischeck past binnen het beleid van de verzekeraars om de positie van de consument door transparantie en informatievoorziening te verbeteren. Sinds 1 juli van dit jaar informeren verzekeraars hun particuliere klanten dat zij, wanneer hun schade- of inkomensverzekering afloopt, op ieder moment gemakkelijk kunnen overstappen na verlenging van hun verzekering. Deze ambitie maakt deel uit van het programma VerzekeraarsVernieuwen van het Verbond van Verzekeraars.

U vindt de polischeck op de consumentenwebsite van het Verbond, zie http://www.allesoververzekeren.nl/themas/polischeck.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top