Sterk in oplossingen

Sterk in advies!

Pensioenaandacht op de bus

31-10-2010

‘Wat er met mijn pensioen gebeurt als ik ga scheiden? Of als mijn partner overlijdt? En hoe moet dat met een nieuwe baan? Daar moet ik inderdaad eens voor gaan zitten’, is de standaard reactie. Maar negen van de tien keer blijft het bij een voornemen. Wie als eind vijftiger merkt dat zijn of haar pensioen niet goed is geregeld, heeft echt een probleem. Kortom: je moet je bewust zijn van de gevolgen van een verandering in je leven op je pensioen, wil je later niet voor verrassingen komen te staan.

Achterop de bus
De komende tijd besteedt de Stichting Pensioenkijker.nl op een bijzonder wijze aandacht aan het pensioen. Sinds begin deze week rijden er zo’n 100 bussen door Nederland met op de achterkant een speciale boodschap. Met de vraag: ‘Wat als …?’ komen de gevolgen van scheiden, overlijden, minder werken, van baan veranderen en het krijgen van een andere partner aan de orde. Mensen worden doorverwezen naar pensioenkijker.nl. Hier kunnen zij zich verder verdiepen in de genoemde situaties. Verder krijgt de reiziger half november aanvullende informatie over het partnerpensioen ín de bus via posters. En op radio 2 en Sky Radio volgen spots over dit onderwerp.

Studentendebat op 12 november
Op vrijdagmiddag 12 november vindt er een studentendebat plaats. Dit debat is ook onderdeel van de campagne en staat onder leiding van Roderik van Grieken van het Nederlands Debat Instituut. Tijdens deze bijeenkomst worden ook de resultaten van het laatste onderzoek gepresenteerd. Deze resultaten laten zien waarom de Nederlander zich niet wil verdiepen in het partnerpensioen. Wilt u aanwezig zijn tijdens het debat en de presentatie, geef u dan op via info@pensioenkijker.nl. Het debat start om 14.30 uur op de Hogeschool Rotterdam.

Verbond van Verzekeraars en Pensioenkijker.nl
Pensioenkijker.nl is een stichting die zorgt dat Nederlanders gaan nadenken over hun pensioen en zorgen dat het begrip begrijpelijker wordt. Het Verbond van Verzekeraars participeert inhoudelijk en financieel in de stichting.

Klik hier voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top