Sterk in elk werk

Wij kennen de risico's en weten de oplossingen!

Pensioen3daagse in aantocht

29-09-2011

Een van de ‘maatregelen’ uit dit manifest is de Pensioen3daagse, die op 6, 7 en 8 oktober wordt georganiseerd. Het percentage Nederlanders dat van zichzelf vindt dat hij voldoende pensioenkennis heeft, daalde de afgelopen jaren enorm. Gaf in 2009 nog 28 procent aan over voldoende kennis van het pensioen te beschikken, in 2010 was dat nog maar 13 procent. Opvallend is dat het verantwoordelijkheidsgevoel van de grote groep pensioenonbewusten (72 procent van de Nederlanders in loondienst) toeneemt. De pensioenonbewusten realiseren zich met andere woorden dat zij daadwerkelijk pensioenonbewust zijn; en dat is een begin.

Pensioenspreekuren
Wijzer in geldzaken nam het initiatief voor het Manifest Pensioenbewustzijn, ondersteund door Adfiz, AFM, Consumentenbond, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Nibud, de Pensioenfederatie, Stichting Pensioenkijker.nl en het Verbond. Belangrijk onderdeel van het manifest is de Pensioen3daagse op 6, 7 en 8 oktober. Tijdens deze driedaagse organiseren de gezamenlijke partijen een scala van activiteiten om de consument meer overzicht te bieden in zijn pensioensituatie. Zo vinden tal van pensioenspreekuren op locatie plaats, verzorgd door hogescholen en pensioenadviseurs. Ook is er een pensioendebat en verzorgen vele werkgevers pensioenvoorlichting op de werkvloer om zoveel mogelijk mensen inzicht te geven in hun eigen pensioensituatie. Meer informatie en het volledige programma vindt u op de website van Wijzer in geldzaken.

Letterlijk op de hoogte van je pensioen
Tijdens de Pensioen3daagse draait voor Den Haag CS het speciale Pensioen3daagse Reuzenrad. Bezoekers kunnen voor gratis pensioenvoorlichting letterlijk ‘op de hoogte raken en overzicht krijgen’ van hun pensioen door samen met een adviseur een ritje te maken.

Op 7 oktober vormt het Reuzenrad het decor voor de jaarlijkse Wijzer in geldzaken-najaarsborrel. De borrel wordt extra bijzonder door de aanwezigheid van BNR Nieuwsradioprogramma The Friday Move, gepresenteerd door Wilfred Genee. Tussen 16.00 uur tot 18.30 uur sluit BNR met prominente en spraakmakende gasten de nieuwsweek af. Opgeven voor de borrel kan hier.

(bron: Verbond van Verzekeraars)

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top