Sterk in elk werk

Wij kennen de risico's en weten de oplossingen!

Overname door Allianz

19-01-2016

Allianz neemt de zakelijke schadeportefeuille van Aegon over. Hieronder vallen de actieve zakelijke portefeuille met een premievolume van circa € 90 miljoen en twee run–off portefeuilles. Dit zijn de volmacht- en co-assurantie run-off-portefeuilles. Allianz ziet zijn marktaandeel door deze overname stijgen van 4,4% naar 5,0%. Rond de 70 medewerkers die deze portefeuilles in beheer hebben, maken de overstap naar Allianz. Allianz heeft eind 2012 zijn aanwezigheid in de Benelux versterkt door Allianz Belgium, Allianz Luxembourg en Allianz Nederland samen te brengen in Allianz Benelux.

Door deze integratie is er meer ruimte gekomen voor gezamenlijke investeringen in de door Allianz als aantrekkelijk bestempelde Beneluxmarkten. De 4e markt qua omvang in Europa.De overname van deze portefeuilles past naadloos in de strategische koers in de Benelux en versterkt de positie van Allianz in de zakelijke markt in Nederland aanzienlijk. Klanten en adviseurs hechten veel waarde aan continuïteit. Dat biedt Allianz hen.

In totaal neemt Allianz ruim 60.000 zakelijke schadeklanten van Aegon over. Alles wordt in het werk gesteld om de impact van de overname voor betrokken klanten en adviseurs zo beperkt mogelijk te houden. De betrokken Aegon-medewerkers spelen hierbij een belangrijke rol. Met hun overstap naar Allianz wordt gezorgd voor behoud van de kwaliteit van dienstverlening, continuering persoonlijke contacten en borging van dossierkennis.

 De overname is onder voorbehoud van goedkeuring van De Nederlandsche Bank N.V. en de Autoriteit Consument & Markt.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top