Ontzorgen is ons vak

Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken.

Op Smaak

01-05-2023

Ondernemers echtpaar Adrie en Miriam van der Loo zijn de oprichters van Op Smaak BV. Het echtpaar van der Loo heeft een jarenlange carrière in de gastronomie achter de rug. Ze runden het succesvolle restaurant De Zoete Inval in Eersel en ontwikkelden het merk SMAAKgeheimen, een serie tapenades, kaasdips en dressings die in het restaurant populair waren. Het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven en Veldhoven was geïnteresseerd in SMAAKgeheimen en vroeg Miriam van der Loo eens langs te komen. Tijdens het gesprek kwam ook de problematiek over voeding voor patiënten met slikproblemen ter sprake. Vanuit deze gedachten is de ontwikkeling en het concept voor Fijnproevers ontstaan.

Fijnproevers
Fijnproevers is een bedrijf dat hartige maaltijden maakt voor mensen met kauw- en slikproblemen, ouderen, patiënten rond een operatie en chronisch zieken. Het bedrijf is opgericht door Miriam en Adrie, die begonnen met het restaurant de Zoete Inval in Eersel. Alles werd zelf gemaakt in het restaurant en er kwam steeds meer vraag naar de producten. Op deze manier is het bedrijf Smaakgeheimen ontstaan.

Het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven en Veldhoven was geïnteresseerd in SMAAKgeheimen

Passie
Naast Smaakgeheimen was er nog een andere passie ontstaan: koken voor mensen voor wie eten niet vanzelfsprekend is. Het was Miriam's passie om deze mensen toch weer een eetbeleving te geven. Het team van Fijnproevers werd al snel groter en er kwam een collega als aanspreekpunt voor zorginstellingen en organisaties en daarnaast werd de kwaliteit gewaarborgd door de kwaliteitsmanager van Smaakgeheimen.

In de prijzen gevallen
In 2014 won Fijnproevers de Herman Wijffels innovatieprijs, waarmee de innovatie en de maatschappelijke impact van Fijnproevers werden erkend. Het gehele assortiment van Fijnproevers is volgens de IDDSI-norm getest en hiermee is de consistentie per productgroep vastgesteld om allemaal dezelfde taal te spreken over aangepaste voedingsconsistenties en verdikte vloeistoffen voor mensen met kauw- en slikproblemen.

Alle producten van Fijnproevers zijn vriesvers, energie- en eiwitverrijkt, amylase resistent, bereid met natuurlijke ingrediënten en glutenvrij. De producten worden geleverd aan zorginstellingen, ziekenhuizen en andere zorggroepen en zijn ook beschikbaar voor particulieren via de webshop op de website.

Smaakgeheimen is het andere bedrijf van Miriam en Adrie dat begon in de keuken van het restaurant. Met behulp van de Smaakgeheimen producten kun je koken als een chef-kok en van een eenvoudig gerecht een sensationele smaakbeleving maken. Alle producten zijn bereid met natuurlijke ingrediënten en glutenvrij. Het assortiment bestaat uit dressing, kaasdips, sauzen en vinaigrettes en is verkrijgbaar in consumentverpakkingen.

Meer weten? Neem dan contact op met Op Smaak!

Op Smaak B.V.
Postbus 65
5520 AB Eersel

telefoon: 0497 – 336 278
mail: info@opsmaakbv.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top