Goed geregeld

Zekerheid geeft vrijheid.

Onafhankelijk Schadeherstel

01-10-2017

De Stichting Onafhankelijk Schadeherstel zet zich in voor autoschadeherstelbedrijven welke geen samenwerkingsverbanden met verzekeraars hebben, en waarbij integriteit, kwaliteit en lokale betrokkenheid op een hoog niveau staan. Door te werken volgens een aantal duidelijke richtlijnen wil de stichting benadrukken dat de aangesloten onafhankelijke schadebedrijven een aantrekkelijk alternatief zijn voor bij verzekeraars aangesloten schadeherstelbedrijven, voor de consument, maar ook voor de verzekeraar en tussenpersoon.

Wie zijn de aangesloten bedrijven

De aangesloten bedrijven zijn vooral kleinere autoschade herstellers, zonder contracten met verzekeraars. In veel gevallen werkt de directeur- eigenaar nog gewoon op de werkvloer, en is zo optimaal betrokken bij het herstel van uw auto en bij u. Deze bedrijven zijn regionaal van belang, de consument kent het bedrijf en het bedrijf kent de consument. En het bedrijf is dichtbij. Het bedrijf is de keuze van de consument.Integriteit en kwaliteit heeft men hoog in het vaandel. Men repareert de schade zoals is afgesproken met de schade-expert, er wordt gerepareerd zoals het hoort, en niet hoe het goedkoop kan. Desondanks wordt waar mogelijk getracht voor de betalende partij, meestal de verzekeraar, de kosten in de hand te houden, echter steeds afgestemd op de aard van de auto en de schade.

Verzekering van uw auto

Met de VrijePolis Autoverzekering kunt u onder andere terecht bij de schadeherstelbedrijven die zich hebben aangesloten bij deze stichting. Meer over de VrijePolis Autoverzekering kunt u hier lezen: VrijePolis Autoverzekering

Meer over de stichting en de aangesloten herstellers vindt u op de site van de stichting: www.stichtingonafhankelijkschadeherstel.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top