Advies op maat gemaakt

Wij hebben (bijna) altijd een passende oplossing.

Oktoberstorm levert forse schade op

01-11-2013

Verzekeraars zetten de komende dagen extra mankracht in, om de claims op inboedel-, opstal- en autoverzekeringen snel te kunnen verwerken.

Hevige wind is geen uitzondering in het najaar, maar de storm die 28 oktober vooral over het westen en noorden van het land trok, was met uitschieters tot 150 kilometer per uur, zeer krachtig en hield relatief lang aan. Veel schade werd vooral aangericht door bomen die – nog flink in het blad – ontworteld raakten en op auto’s of woningen vielen. Ook rondvliegende dakpannen en puin veroorzaakten schade aan woningen, bedrijfspanden en voertuigen.

Volgens het Verbond van Verzekeraars was de schade nog ernstiger geweest als de autoriteiten niet hadden gewaarschuwd voor het naderend onheil. “Omdat het KNMI tijdig een code rood aangaf en ook de brandweer in sommige streken met adviezen aan de bevolking kwam is waarschijnlijk veel ellende voorkomen”, vermoedt algemeen directeur Richard Weurding van het Verbond van Verzekeraars. Burgers, bedrijven en overheden hebben preventieve maatregelen kunnen nemen, zoals het verplaatsen van auto’s naar een veiliger locatie.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top