Omdat u niet altijd alleen bent

Wij schatten uw risico's goed in.

Nieuwe vestiging

08-09-2016

Quorim maakt met ingang van 1 september 2016 onderdeel uit van het Ondernemershuis Brabant. Hiermee opent Quorim haar derde vestiging. "Het unieke samenwerkings-verband op Bedrijvenpark Ekkersrijt zorgt er voor dat de ondernemer al zijn vraagstukken onder één dak kwijt kan", aldus Quorim partner Roy van Gorkum.

Ondernemershuis Brabant
Acht ervaren ondernemers hebben de handen ineengeslagen en hun vakgebieden met elkaar verbonden in het Ondernemershuis Brabant. Na maandenlange voorbereiding is de coöperatie per 1 juli 2016 een feit. Ondernemers in het MKB/MKB+ kunnen vanaf heden de vruchten plukken van dit unieke concept onder één dak. Korte, sterke en persoonlijke lijnen zorgen ervoor dat opdrachtgevers kunnen rekenen op oplossingen die ondernemen succesvoller maken.

Quorim Ekkersrijt
Wij begrijpen waar het u om gaat en kennen uw markt. U ziet dat terug in de wijze waarop onze adviseurs invulling geven aan risicomanagement. Wij analyseren de risico's binnen uw bedrijf, praten daar met u over en bepalen samen met u welke oplossingen het beste bij u en uw bedrijf passen. De continuïteit van uw bedrijf staat daarbij altijd centraal. Via onze uitgebreide risicoanalyse die voor u op maat gemaakt wordt, presenteren we u een overzichtelijk plan van aanpak. Daarnaast bemiddelen wij bij het tot stand brengen van verzekeringsoplossingen. Wij werken iedere dag aan een snelle, persoonlijke en deskundige afwikkeling van aanvragen en schades. Onze korte lijnen met verzekeraars gecombineerd met een goed ICT-systeem dragen hiervoor zorg. De verzekeringsbranche is een dynamische wereld. Wij volgen de ontwikkelingen in regelgeving, verzekeringstechniek en technologie op de voet.

Roy van Gorkum
Opgegroeid in Schijndel en nu woonachtig in Kerkdriel met vrouw en kinderen. Roy heeft zijn sporen in verzekeringsland ruimschoots verdiend. Eerst 4,5 jaar als schadebehandelaar bij Korsten van Dieperbeek Groep in Veghel en de laatste 14 jaar bij Claeren Risicobeheersers in Den Bosch als bedrijvenadviseur en tevens schaderegelaar. Als partner van Quorim Ekkersrijt kent Roy dus het klappen van de zweep.

Lees hier meer over Roy van Gorkum

Maak een afspraak met Roy van Gorkum.

Kijk hier op de site van Ondernemershuis Brabant

Lees hier het persbericht

Opening van Ondernemershuis Brabant

Quorim Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel

telefoon 088-7654054

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top