In iedere markt thuis

Het is ons niet snel te gek.

Newlands Consultancy Group

03-11-2008

Maatwerk, werkende oplossingen, partnership met de klant, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn statements waar de markt de Newlands Consultancy Group mee identificeert.


Volgens drs. Rob Klaver, mede oprichter en partner van het bureau, bestaat Newlands Consultancy Group uit zeer ervaren organisatieadviseurs en projectmanagers. “Onze gedreven professionals hebben ruime ervaring in het adviseren en managen van grote veranderingen bij vooraanstaande organisaties in met name de zorg- en financiële sector”. De Newlands Consultancy Group is dé partner in het duurzaam verbeteren van de prestaties van organisaties. Dit doen we door organisaties te ondersteunen bij het stroomlijnen van processen, organisatie, (be)sturing en informatie. “Je zou kunnen zeggen dat we onze cliënten ondersteunen bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering binnen hun organisatie”, aldus Rob Klaver. “Concreet betekent dit we samen met onze opdrachtgevers bepalen welke processen, organisatie, (be)sturing en informatie ze nodig hebben om hun doelstellingen te behalen. Vervolgens realiseren wij dit door op elk bedrijfsaspect praktische en haalbare oplossingen te implementeren”.

Onze 'performance improvement' dienstverlening omvat concreet de volgende diensten:


1. Process Management & Organisational Design
Het nastreven van veranderingen of verbeteringen in organisaties kan directe implicaties hebben voor de processen en de organisatiestructuur. Wij ondersteunen ondernemingen in het herontwerp van processen en organisatiestructuur om aan te sluiten bij een nieuwe strategie en veranderde omstandigheden.

2. Project & Program Management
Het duurzaam verbeteren van organisaties leidt tot veranderingen binnen deze organisaties, welke elkaar in snel tempo kunnen opvolgen. Om deze veranderingen te stroomlijnen en daadwerkelijke het gewenste resultaat te laten opleveren, zijn besturingsmechanismen als project- en programma management onontbeerlijk.
Wij onderscheiden ons van andere bureaus door onze echte betrokkenheid bij onze opdrachtgevers én de drive om daadwerkelijk resultaat te behalen. Uitgangspunten in onze dienstverlening zijn:


Maatwerk: de specifieke problematiek of vraagstelling van de klant is leidend, niet de methodologie van de consultant.
Werkende oplossingen: wij geven niet alleen advies, wij zorgen er ook voor dat het advies succesvol geïmplementeerd wordt. Het project wordt pas afgesloten als het resultaat behaald is en de verbeteringen zichtbaar zijn.


Partnership met de klant: de klant en Newlands Consultancy Group zijn partners in een project. Dit betekent dat er een gedeelde verantwoordelijkheid is voor het resultaat en dat zowel medewerkers als het management meewerken aan de inventarisatie, analyse, ontwikkeling en implementatie. Hierdoor wordt draagvlak gecreëerd voor werkbare en haalbare verbeteringen.
Betrouwbaarheid: wij geven ‘value for money’. Geen torenhoge tarieven. Geen onnodig grote projectteams. Wél de kwaliteit van doorleefd advies en projectervaring. Alleen die uren worden gedeclareerd waarin werkelijk waarde is toegevoegd aan het eindresultaat.


Professionaliteit: al onze consultants en projectmanagers hebben de kwaliteit om van een project een succes te maken. Dat betekent dat we alleen die consultant en/of projectmanager inzetten, die het best geschikt is voor de vraag van de klant. Daartoe maken wij gebruik van zowel jonge “high potentials” alsook van consultants en projectmanagers met een brede en jarenlange advies- en projectervaring.
Newlands Consultancy Group is gevestigd op het volgende adres:

Newlands Consultancy Group
Maliestraat 3
3581 SH  Utrecht 
Mocht u meer informatie willen hebben over wat Newlands Consultancy Group voor u kan betekenen, kijk dan op
www.newlandsgroup.nl of mail naar r.klaver@newlandsgroup.nl.
Bellen kan uiteraard ook:
Telefoon: +31 (0)30 – 233 2484
Fax: +31 (0)30 – 236 7002

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top