Ontzorgen is ons vak

Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken.

Moeilijkheden na scheiding

28-02-2010

Jaarlijks besluiten circa 32.000 echtparen uit elkaar te gaan, waarbij er in 59 procent van de gevallen een achteruitgang te zien is in de financiële situatie. Uit analyses van het Nibud blijkt dan ook dat van de mensen die de afgelopen 5 jaar gescheiden zijn 23 procent ontevreden en 12 procent zeer ontevreden is over de eigen financiële situatie. Gescheiden mensen vinden het moeilijk om hun inkomsten en uitgaven aan de nieuwe situatie aan te passen. Ze hebben daardoor vaker moeite iedere maand met hun geld rond te komen.

Het Nibud biedt algemene informatie over de financiële situatie na een scheiding en heeft ook een rekentool ontwikkeld. Die vindt u op www.nibud.nl. Wilt u precies weten wat een scheiding voor u betekent en welke voorzorgsmaatregelen u en uw partner eventueel kunnen treffen, neem dan contact op met ons.  Andreas Floor is specialist op het gebied van scheidingszaken. Het inschakelen van een financieel planner bij scheiding is heel verstandig: u voorkomt een moeizaam traject door eerst alle zaken goed op een rij te krijgen. 

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top