Persoonlijke en deskundige afwikkeling

Ieder dag staan wij weer voor u klaar!

Misvatting

01-10-2017

Het is een misvatting dat een Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI) alleen voor de passagiers is. In reacties op het bespreken van deze verzekeringsvorm wordt vaak gemeld dat de bestuurder altijd alleen in de auto zit en deze geen passagiers meeneemt. Een schadeverzekering voor inzittenden (SVI) dekt de schade van de bestuurder en de passagiers als gevolg van een ongeval.

Een verschil met de ongevallen inzittenden verzekering (OIV) is dat de SVI de daadwerkelijke schade vergoedt. Na een ongeval krijgen de bestuurder en de medepassagiers zowel letselschade als schade aan bagage of kleding vergoed. Het uitbetaalde bedrag staat gelijk aan de werkelijk opgelopen schade.

Er is wel sprake van een maximaal verzekerd bedrag is. Stel je voor dat u na een ongeval niet meer in staat bent om te kunnen werken. Dan verliest u uw inkomen en heeft u misschien medische en huishoudelijke hulp nodig. Daarbij kunt u misschien aanpassingen in uw woning nodig hebben. Ook kunt u recht hebben op smartengeld en een vergoeding voor overlijdensschade. Dit krijgt u met het aanvullend afsluiten van de schadeverzekering voor inzittenden vergoed.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top