Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Wij schatten uw risico's goed in.

Microgiants ICT Beheer

01-11-2016

Microgiants ICT Beheer: High End ICT oplossingen voor uw bedrijf… en toch beheersbare kosten voor uw automatisering zonder in te leveren op kwaliteit. 

Bovenstaande kreet lijkt simpel en vanzelfsprekend echter waar andere ICT-dienstverleners het laten liggen krijgt Microgiants BV wel voor elkaar wat voor anderen zo moeilijk blijkt te zijn.

Marc van Dijkhuizen oprichter van Microgiants stelt: Sinds de oprichting van mijn bedrijf in 2002 heeft deze stelling mij beziggehouden als praktijkman “pur sang” ben ik altijd op zoek geweest naar de beste oplossingen voor mijn klanten waarbij ICT geen bodemloze put wordt waar onnodig geld in wordt gegooid.

Door de jaren heen heeft dit streven zich uitbetaald in vele tevreden klanten. In alle segmenten van de markt. Van kleinere lokale kantoren tot grote technologiebedrijven die gevestigd zijn op de High Tech Campus of Brain Port en opereren over de gehele wereld.

Joep Willems: Eerste Engineer en tevens mede-eigenaar van Microgiants BV is het slimme brein achter al deze oplossingen." Door mijn lange ervaring in het bedenken van slimme ICT-oplossingen voor de MKB-markt heb ik mijn sporen verdient en heb ik de kans gekregen om de onderneming mede te gaan leiden.

Dat Marc en ik een perfect team vormen is blijkt al jaren maar zullen wij in de toekomst nog verder gaan benutten. Ik vorm de technische kant van het bedrijf als technisch directeur en Marc inmiddels de commerciële kant als algemene directeur. Echter doordat we beide in essentie System Engineer zijn zorgt er voor dat we denken vanuit de praktijk. Mijn missie vormt zich in het ontzorgen van de klant met de beste oplossingen waar ik zelf als persoon achter sta. Immers een goed advies moet vandaag staan maar ook over jaren nog gelden waardoor wij terugkijken en trots kunnen zijn op de successen die onze klanten hebben behaald waar wij ons steentje aan hebben kunnen bijdragen."

Beheersbare kosten voor uw automatisering.

Wij richten ons op het midden en hogere segment van het MKB waar 24/7 dienstverlening als vanzelfsprekend wordt ervaren. Maar ook daar worden de budgetten uiteraard sterk in de gaten gehouden. Door slimme merkkeuze en vindingrijke oplossingen zijn wij in staat gebleken om met minder budget een hogere staat van dienst en servicegraad te realiseren van uw automatisering omgeving.

Hoe dit kan:  Wij testen voortdurend merken en oplossingen voordat wij deze in ons portfolio opnemen en hierbij wijken we af van de gebaande paden die de grote merken u als zakelijk consument voorleggen.Ook adviseren wij preventief indien wij bij onze klanten verbeterpunten zien, wat extra service betekend en dus niet alleen op aanvraag! Tevens is vindingrijkheid iets waarvan wij vinden dat u dit als vanzelfsprekend mag ervaren in uw ICT dienst verlener. Door vindingrijkheid maken wij betere oplossingen met beperktere financiële budgetten. Het verschil wordt door onze klanten gewaardeerd.

Deze vindingrijkheid zorgt er voor dat je altijd kunt handelen in het belang van de klant en niet bang moet zijn om je hier sterk voor te maken . Zo creëren we immers ambassadeurs voor ons motto in plaats van tevreden klanten.

Enkele voordbeelden vind u terug in ons portfolio waar merken te vinden zijn als :

  • Ubiquiti : 40/60 % goedkoper als het bekende cisco, betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker.
  • 3CX VoIP systemen welke on site op uw bestande server worden geïnstalleerd waardoor de maandelijkse kosten laag gehouden woorden voor uw belgedrag.
  • Approved selection hardware: Onze eigen lijn van Grade-A refurbished hardware. Waarbij de topmodellen van de grote merken (Apple, HP, Lenovo) voor ¼ van de prijs bij ons aan te schaffen zijn. Waarbij de garantie toch hoger ligt als de gebruikelijke fabrieksgaranties en de kwaliteit “als nieuw” is.
  • GFI monitorring: de software die er voor zorgt dat een agentje uw server systemen en werkplekken in de gaten houd en ons reel time informeert over de staat van uw hard- en software. Heirdoor wordt de beheerlast van uw hardware gehalveerd en heeft u die dure systeembeheerder veel minder nodig!
  • ICT verzekeringen: in de vorm van een SLA onderhoud overeenkomst waarbij de kosten direct vastliggen en belangrijker nog uw automatisering onze zorg is geworden. In dit win-win model zijn wij verplicht uw ICT “up-and-running” te houden en hoeft u dus nooit te twijfelen of wij ons wel voldoende inzetten voor uw belangen. De ICT verzekering is uiteraard volledig schaalbaar en is er in een “WA”” of “all risk”” model waarbij u zelf de risico’s bepaald en zo de kosten beheerst.
  • QNAP-storage oplossingen: Door servers te virtualiseren in VM-ware en te kiezen voor een SAN (storage area network) oplossing van Qnap is het mogelijk om een grotere disk unit te gebruiken die en lage “cost per Gigabyte” heeft. Het gevolg is dat uw dure servers niet zelf meer van harddisk meer te hoeven worden voorzien maar alle gebruik maken van een “shared”” storage unit, die via glasvezelverbindingen sneller kan werken en goedkoper als de conventionele methodes.

Wilt u meer weten over de manier waarop wij uw ICT anders aanpakken dan andere? Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvend advies:

Microgiants ICT Beheer
Wederikdreef 8
5671 GW Nuenen

040-2513737

Email naar: info@microgiants.nl of kijk voor meer informatie op onze website: www.microgiants.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top