Goed geregeld

Zekerheid geeft vrijheid.

Medische kosten wintersport

01-02-2019

Stel, u breekt onverhoopt uw been tijdens de afdaling op de piste. U moet van de piste worden weggehaald door (medische) hulpdiensten en u komt in het ziekenhuis terecht voor medische hulp. Dit wordt vergoed door uw zorgverzekeraar of toch niet?

Gedeeltelijke vergoeding door zorgverzekeraar

Uw zorgverzekeraar vergoedt gedeeltelijk de geneeskundige kosten, maar de kosten van de hulpdiensten voor het vervoer, zoals een helikopter, banaan of gipsvlucht, vallen niet altijd binnen de dekking van uw zorgverzekering. Ook een genoodzaakt langer verblijf in een zorgkliniek of ziekenhuis door een skiongeval wordt vaak niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Vooral deze kosten kunnen behoorlijk oplopen.

Reisverzekering met wintersportdekking

Een reisverzekering met een wintersportdekking vergoedt deze kosten wel. Bij Quorim dekt deze uitgebreide reisverzekering:

Personenhulp

Bij een ernstige calamiteit belt u de SOS alarmcentrale (020 –651 57 77). U krijgt van hen advies naar welk ziekenhuis u het beste kunt gaan, regelen de betalingsgarantie en organiseren de onvoorziene terugreis, als dat nodig is. 

Aanvullende vergoeding geneeskundige kosten

Kiest u voor een upgrade binnen de wintersportdekking dan worden de medische kosten ook vergoed. Een zorgverzekeraar vergoedt medische hulp tijdens uw vakantie tot maximaal 2 keer het Nederlandse tarief. Dit is meestal te weinig; voor zorg in landen als Oostenrijk en Zwitserland komt u vaak in dure klinieken terecht.

Repatriëring

Een zorgverzekeraar zal de terugreis naar Nederland, bij een gebroken been, niet vergoeden. Maar uw reisverzekering met wintersportdekking vergoedt de thuisreis, of dit nu wel of geen medische noodzakelijkheid is. Ook organiseert de SOS alarmcentrale uw transport (gipsvlucht) naar huis.

Reisverzekering op maat

Quorim biedt een goede, complete reisverzekering met wintersportdekking. U heeft keuzes uit verschillende modules die u zelf in uw  verzekering kunt samenstellen.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag bij het samenstellen van uw reisverzekering met wintersportdekking: 088-7654054

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top