Al meer dan 30 jaar ervaring

Wij werken in heel Nederland

Leukwagentje.nl

01-04-2016

De Quorim relatie voor de maand april is Leuk Wagentje.nl uit Sint Oedenrode. Leukwagentje.nl is gespecialiseerd in zuinige gebruikte auto's. Leuke wagens met aantrekkelijke 'looks'. Leukwagentje.nl gaat uit van úw wensen.Bij Leukwagentje.nl bent u in vertrouwde handen. De combinatie van jarenlange ervaring en oog voor het belang van u als klant staat daar borg voor.

De perfecte klik

Leukwagentje.nl is gespecialiseerd in leuke gebruikte auto's met antrekkelijke looks
Fiat 500 en MINI. Uiterlijk een heerlijk snufje retro, technisch helemaal van deze tijd. Maar natuurlijk moet een gebruikte wagen er niet alleen goed uit zien - hij moet ook netjes onderhouden en veilig zijn. U wilt bovendien dat uw auto betaalbaar is. En dat is nu precies wat wij onze klanten willen bieden.

Uw wens is onze drijfveer 

Leukwagentje.nl gaat uit van úw wensen. Wat verwacht u van uw nieuwe auto? Wat vindt u echt leuk? Verrassend vaak zult u die auto direct in ons aanbod aantreffen. Staat de auto van uw dromen er nét niet bij? Dan gaan we er met alle plezier naar op zoek bij ons uitgebreide relatiebestand.

Want dát is ons doel: de beste match tussen uw wensen en de auto die daaraan helemaal voldoet. Kortom: we werken graag aan de perfecte klik. Ook waar het gaat om het contact tussen u en ons. Een goede relatie vinden wij minstens zo belangrijk als een goede deal.

In vertrouwde handen

Bij Leukwagentje.nl bent u in vertrouwde handen. De combinatie van jarenlange ervaring en oog voor het belang van u als klant staat daar borg voor.

Uw gesprekspartner Wessel Kok was ruim tien jaar werkzaam als verkoopadviseur en occasionmanager bij de grootste dealers van de topmerken Volkswagen/Audi en BMW in de regio Eindhoven. Zijn scores voor 'klanttevredenheid' waren zonder uitzondering bovengemiddeld. Zou zijn niet aflatende enthousiasme daar iets mee te maken hebben?

Wessel maakt nu zijn droom waar door zich als zelfstandig ondernemer maximaal voor zijn klanten in te zetten. 

Zuinig met uw budget

Leukwagentje.nl is zuinig op uw budget. We houden onze eigen kosten laag, zodat we u uw auto tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. Kiest u voor de lage internetprijs? Dan neemt u de auto voor dat bedrag mee.

Wilt u méér? Dat kan natuurlijk! Maakt u dan uw keuze uit onze afleverpakketten. Al dan niet met ons Occasion Garant Plan. Niets is verplicht. U beslist. Het is tenslotte úw portemonnee. 

Het telefoonnummer is: 06 573 15 111. E-mail: wesselkok@me.com. Leukwagentje.nl komt graag met u in contact. Wedden dat het klikt?

www.leukwagentje.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top