In iedere markt thuis

Het is ons niet snel te gek.

Labrys Reizen

01-02-2020

kleine groepen * uitstekende hotels * academische reisleiding * uitgekiende programma’s

Labrys Reizen is de Quorim relatie die wij deze maand in de schijnwerpers zetten. Labrys Reizen organiseert sinds 1992 bijzondere groepsreizen, die worden gekenmerkt door aandacht voor detail, een hoge kwaliteit en oog voor de reiziger. Aan de basis van Labrys staat een enthousiast team van medewerkers met veel ervaring, verstand van zaken en een passie voor reizen. Jaarlijks bieden zij een wisselend programma bijzondere groepsreizen op inschrijving aan. Deze worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit: zeer goede hotels, uitgekiende programma's, academische reisleiding en kleine groepen. Gedeelde interesse in een specifiek thema uit de wereld van kunst, cultuur of natuur is wat de reizigers samenbrengt.

Zo kunt in 2020 met historicus prof. dr. Dick E.H. de Boer in de voetsporen van abt Emo reizen van Laon naar Lyon. Of wat dacht u van piramiden, tempels en graven in Egypte met egyptoloog drs. Huub Pragt? Met emeritus hoogleraar astrofysica Henny Lamers hebben zij een bijzondere sterrenkundereis naar de Verenigde Staten in hun aanbod en met drs. Hein L. van Dolen kunt u naar Cyprus, geïnspireerd door de tentoonstelling die nu te zien is in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden. Het volledige aanbod Exclusieve groepsreizen naar bestemmingen wereldwijd vindt u op labrysreizen.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top