Omdat u niet altijd alleen bent

Wij schatten uw risico's goed in.

Kredietverzekering actueel

01-02-2014

Het doel is uw bedrijf te helpen om catastrofale verliezen te voorkomen en winstgevende groei te continueren. De sleutel daartoe is dat u beschikt over de beste informatie over bedrijven, sectoren en economische trends, zodat u goed gefundeerde kredietbeslissingen kunt nemen en daardoor verliezen voorkomt of beperkt. 

Onvoldoende kennis als bron van onbetaalde facturen

Onbetaalde facturen kunnen tot wel 35 procent van de activa van een bedrijf vormen, waardoor een verliesrisico ontstaat in geval uw klanten niet betalen. We weten dat onbetaalde rekeningen vaak het gevolg zijn van onvoldoende kennis over de solvabiliteit van de klant. De kredietverzekeraars helpt u de juiste klanten en markten te selecteren om non-betaling van handelsschulden te voorkomen. Het resultaat is dat u met meer vertrouwen het krediet van uw huidige klanten kunt verruimen en met nieuwe, grotere klanten in zee kunt gaan. Als uw klanten toch niet betalen, zorgen wij zij voor het incasso.

Elk bedrijf dat zaken doet op basis van open krediet, kan profiteren van een kredietverzekering. Onze klanten zijn bedrijven uit alle sectoren en van alle groottes. Bedrijven uit de verschillende sectoren, zowel zakelijke dienstverleners als bedrijven die concrete goederen verhandelen, gebruiken de kredietverzekering om hun bedrijf succesvoller te maken.

Eenvoudig product voor MKB ondernemers 

MKB-ondernemers hebben bij een debiteurenverzekering een ander wensenpakket dan het grootbedrijf. Vaak is er weinig tijd voor administratieve handelingen rondom een kredietverzekeringspolis en worden de verzekeringsvoorwaarden complex gevonden. Simplicity is de eerste debiteurenverzekering specifiek voor MKB-ondernemers met een omzet tot 5 miljoen euro. Met Simplicity bent u beschermt tegen wanbetaling en faillissementen, maar hoeft u uw huidige werkproces niet te veranderen. U kunt blijven ondernemen, de kredietverzekering beperkt uw risico's.

Uw voordelen:

 • Standaard dekking op al uw zakelijke afnemers
 • Mogelijkheid om uw dekking verder te verhogen op specifieke debiteuren
 • Weinig dekkingsvoorwaarden
 • Vaste all-inclusive jaarpremie, zonder verrassingen
 • Minimale administratieve handelingen nodig
 • Zeer eenvoudig af te sluiten polis

MIdden- en klein bedrijf

Voor alle midden- en klein bedrijven is er een flexibel op te bouwen polis met alle facetten van een kredietverzekering die u precies kunt laten aansluiten op uw onderneming en branche. 

Uw Voordelen:

 • Veilig en snel zaken doen in risicovolle landen
 • Hoog dekkingspercentage (tot 90 procent)
 • Lagere administratieve kosten
 • Aanvullende dekking voor contractrisico
 • Helder online overzicht van de belangrijkste polis en risico-informatie
Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top