Ontzorgen is ons vak

Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken.

Kredietverzekering

01-06-2009

In Nederland ziet de kredietverzekeraar een toename van het aantal faillissementen met 32% in het eerste kwartaal 2009 ten opzichte van het laatste kwartaal van 2008. De stijging is 85% in vergelijking met het 1e kwartaal in 2008.

Voorlopig geen stabilisatie
Een stabilisatie van de economie vindt op zijn vroegst in het derde kwartaal van dit jaar plaats. Het verminderen van de wereldwijde crisis in de tweede helft van 2009 blijft mogelijk als de kredietverlening weer regelmatig wordt. Daarnaast spelen productieafname, toenemende werkloosheid en daling in export een grote rol. De kredietverzekeraar voorziet kleine verbeteringen in 2010 in de Eurozone en Nederlandse economie.

Het risico dat uw klanten uw facturen niet betalen kan ingrijpende financiële gevolgen hebben. Een onmisbaar onderdeel van betrouwbaar credit management is een goede kredietverzekering. Een kredietverzekering biedt u garantie van betaling. De continuïteit van uw bedrijf wordt gewaarborgd en uw concurrentiepositie verbetert.

Een kredietverzekering bestaat uit drie basiselementen: bedrijfsinformatie, verzekering en incasso. Door juiste en actuele bedrijfsinformatie bent u in staat om de risico’s van uw klanten op de juiste manier in te schatten. De verzekering biedt u garantie van betaling. Wanneer uw klant uiteindelijk niet betaalt, dan wordt ook voor het incasso gezorgd. In deze tijd van economische krapte met daarbij een groot aantal faillissementen is het van belang hier aandacht aan te schenken. Graag spreken wij de risico's en de mogelijkheden met u door.  U kunt ook meer lezen op onze site.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top