Doorlopend verzekerd

De adviseurs van Quorim staan voor u klaar!

Klacht advieskosten

07-08-2017

Sinds de invoering van het provisieverbod voor complexe financiële producten in 2013, worden advieskosten rechtstreeks bij de klant in rekening gebracht. De (geschatte) hoogte van deze advieskosten wordt vooraf vastgelegd in een overeenkomst van opdracht. U heeft inzage in de hoogte van de advieskosten middels de Quorim Dienstenwijzer. De afspraken worden vastgelegd in het Dienstverleningsdocument.

Soms liggen de kosten niet exact van tevoren vast, omdat de hoogte afhankelijk is van het achteraf vastgestelde aantal uren dat de adviseur bezig is geweest met zijn advies. Soms is een klant ontevreden over het gegeven advies. De klant wil dan de advieskosten niet betalen. In sommige gevallen blijkt dat terecht. Wanneer een klant een klacht heeft over het gegeven advies of de werkwijze van de adviseur, dan moet de klant die klacht eerst bij de (werkgever van) die adviseur indienen. Als dat niet leidt tot een bevredigend resultaat, kan de klant de klacht indienen bij het Kifid.Als het Kifid een uitspraak doet, is die openbaar.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top