Advies op maat gemaakt

Wij hebben (bijna) altijd een passende oplossing.

IT-OK Schijndel

01-12-2021

IT-OK is een jonge en dynamische onderneming die zich richt op de gemiddelde consument. IT-OK is 2013 opgericht door Thomas van Oorschot en Roy Keetels. Ze kennen elkaar vanaf jongs af aan. De combinatie, Thomas heeft een retailachtergrond en Roy heeft dat in de ICT, maakte het idee om samen een computerwinkel te starten. Begonnen in een oude, omgebouwde kantine in Schijndel zijn ze inmiddels eigenaar van een pand midden in het centrum waar Schijndel en omgeving zich meldt met alle mogelijke vragen. Inmiddels, door het verdwijnen van ketens als Dixons e.d., zijn er weinig tot geen plekken waar je nog terecht kan voor deskundig en goed advies!

"We leveren zowel software als hardware en de daarbij behorende diensten. Om de tevredenheid van de klanten te waarborgen, stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van de te leveren producten en diensten. Bovendien staat de bescherming van de gegevens en de privacy bij ons hoog in het vaandel."

Wat kan IT-OK voor u betekenen? Kennis op het gebied van software, hardware en alle diensten die we uitoefenen, Leveren van computers en laptops, Reparatie van consoles, smartphones, computers, laptops, printers en randapparatuur. U kunt er ook terecht voor het overnemen of inwisselen van tweedehands laptops of pc's. Daarnaast levert IT-OK ook diverse supplies zoals inkt- en toner cartridges. Informatie, communicatie en Technologie zijn nog steeds zaken die zich nog steeds stormachtig ontwikkelen. Een goed advies en deskundigheid op dit gebied is dus een enorme pré

"En juist op dat punt hebben wij een goed raakvlak met Quorim! We vinden het prettig dat we rondom verzekeringskwesties kunnen terugvallen op de deskundigheid van onze tussenpersoon, die naast goed adviezen ook de persoonlijke touch weet te houden!"

IT - OK
Vicaris van Alphenstraat 10B
5482 HL Schijndel
Openingstijden: 
Telefoon: 073 303 1900
Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top