Voor alles een oplossing

Wij denken in maatwerk.

Interpolis verhoogt WGA premie

12-03-2012

De WGA-ERD neemt de werkgever financiële risico’s en zorgen rondom de wettelijke verplichting van re-integratie van hun werknemers uit handen. Deze verzekering maakt vaak deel uit van de verzuimverzekeringen van Interpolis (onder andere Interpolis WerkAttent).


Interpolis verhoogt het tarief omdat de schadelast sterker steeg, dan vooraf was ingeschat. Hoewel Achmea de eerste is die voor al zijn merken de premies om deze reden verhoogt, is bekend dat dit probleem ook bij andere verzekeraars en UWV speelt. Voor de meeste nieuwe klanten zal de WGA-verzekering van UWV het voordeligst zijn.


Behalve de tarieven voor nieuwe klanten uit het MKB, stijgen ook de tarieven voor nieuwe klanten in het grootzakelijke segment. Of de tarieven voor bestaande klanten omhoog gaan, wordt door Achmea later bepaald. De tarieven van de overige WIA-verzekeringen, waaronder de Interpolis InkomenVoorElkaar®, blijven ongewijzigd.


Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top