Al meer dan 30 jaar ervaring

Wij werken in heel Nederland

Innovatie redding voor verzekeringsbranche?

01-05-2014

Grote verzekeraars hebben nauwelijks antwoord op nieuwe innovatieve verzekeringsmaatschappijen die van de grond af aan zijn opgebouwd en klanten winnen met speelse digitale oplossingen. De traditionele verzekeraars moeten op zoeken gaan naar innovatie om deze nieuwe spelers voor te blijven. De verzekeringsmarkt zit al een tijd in zwaar weer. Naast de economische crisis is ook hun behouden manier van ondernemen hier debet aan. De afgelopen jaren zijn er veel banen bij de traditionele verzekeraars verloren gegaan en dit zal de komende jaren doorzetten. De besparingen op arbeidsplaatsen worden ingezet op innovatieve oplossingen waarbij klanten steeds meer zelf kunnen doen.

Nieuwe spelers
De nieuwe spelers in de markt zijn hard op weg om de nieuwe technologische en maatschappelijke innovatie te gebruiken voor nieuwe producten en snelle dienstverlening. Social media wordt steeds meer ingezet om mensen samen te brengen. Collectief wordt gekeken naar verzekeringsvraagstukken en premievoordelen.

Leuker kunnen we het niet maken
Ook moeten verzekeringen leuker worden en apps op mobiele apparaten kunnen daarvoor zorgen. Spelelementen kunnen worden toegevoegd, maar ook wedstrijden zoals wie de veiligste chauffeurs is.

De klant van de toekomst
De grootste groep van verzekerden lijkt hier op dit moment niet op te wachten. Zij maken gebruik van de tradtionele oplossingen en willen op deze manier graag ontzorgd worden. De komende generatie zal hier waarschijnlijk een ander beeld bij hebben en blijft 's avonds niet meer thuis voor de verzekeringsadviseur.


Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top