Wij staan voor u klaar.

Ook als het even tegen zit.

Inkomensterugval

01-12-2015

Beoordeelt UWV uw medewerker na 2 jaar ziekte als minstens 35% arbeidsongeschikt? Dan kan hij er in inkomen flink op achteruit gaan. Vaak krijgt hij wel een wettelijke uitkering, maar die uitkering is een stuk lager dan wat hij verdiende. Er is nu een mooie oplossing: de Inkomensaanvulverzekering. Met deze verzekering biedt u uw medewerkers een goede secundaire arbeidsvoorwaarde.

Een aanvulling tot minimaal 70% en maximaal 90%

Met de Inkomensaanvulverzekering krijgt uw medewerker een aanvulling op de inkomsten die uw medewerker ontvangt (wettelijke uitkering en het eventuele loon). De verzekeraar vult die inkomsten dan aan tot ten minste 70% van zijn laatstverdiende loon. Schommelingen in de uitkering maken niet uit; uw medewerker krijgt in totaal altijd ten minste 70%. Zijn totale inkomen kan met de aanvulling die wij geven zelfs oplopen tot 90% van het laatstverdiende loon:

  • Is uw medewerker 35-80% arbeidsongeschikt of meer dan 80% maar niet duurzaam? Dan kan hij naast zijn uitkering nog werken. Hoe meer hij dat doet, hoe meer hij zijn restverdiencapaciteit benut en hoe hoger het bedrag tot waar de verzekeraar het aanvult. Tot maximaal 90%.
  • Is hij 80-100% duurzaam arbeidsongeschikt? Dan ontvangt hij een aanvulling tot 90% van het laatstverdiende loon.

Hulp bij re-integratie

U en uw medewerker kunnen rekenen op de expertise van de verzekeraar bij re-integratie en bij het optimaal benutten van de restverdiencapaciteit.

Extra te verzekeren: aanvulling bij 15% tot 35% arbeidsongeschiktheid

Is een medewerker 15% tot 35% arbeidsongeschikt? Dan kunt u ervoor kiezen voor deze medewerker een inkomensaanvulling van 25% van zijn verzekerd loon te verzekeren. U kunt zelf kiezen hoe lang de aanvulling wordt gegeven: minimaal 1 en maximaal 7,5 jaar.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top