Voor alles een oplossing

Wij denken in maatwerk.

Inboedeldekking uitgekleed

01-03-2020

In de afgelopen 25 jaar hebben verzekeraars gewerkt aan een totaal oplossing voor het verzekeren van uw inboedel. Geen losse polissen meer voor kunst, verzamelingen, huisdieren en elektronica maar alles overzichtelijk in één inboedelverzekering. Deze totaal oplossing lijkt door de toenemende schadelast haar langste tijd te hebben gehad. Zo kondigt Nationale Nederlanden aan dat zij met ingang van 1 april de dekking gaan beperken. De verzekeraar introduceert in plaats daarvan de Mobiele Elektronicaverzekering die zowel binnen- als buitenshuis schade aan elektronica dekt.

Nationale Nederlanden schrapt laptops, tablets en mobiele telefoons compleet uit inboedelpolis

Sinds februari 2018 werd schade door vallen en stoten al niet meer door Nationale Nederlanden vergoed. Alleen als klanten een Buitenshuisdekking Wereldwijd hadden werd deze schade nog wel opgenomen. Klanten die de uitgebreide dekking hadden, krijgen vanaf 1 april automatisch de Mobiele Elektronicaverzekering.

Door de toenemende schadelast wordt de dekking beperkt.

Huisdieren ook uit de dekking

Nationale Nederlanden voert per 1 april nog meer wijzigingen door. Zo verdwijnt schade door huisdieren ook volledig uit de dekking. Zowel op de woonhuis- als inboedelverzekering. Schade aan brillen en lenzen had voorheen geen maximum, maar krijgt straks een maximering van 500 euro.Nationale Nederlanden zal bovendien niet meer spreken van een Woonhuisverzekering: de naam wordt straks weer ouderwets Opstalverzekering.

Tariefwijziging

Nationale Nederlanden verwacht dat de wijzigen voor sommige klanten leiden tot een premieverhoging. Volgens hen is een premieverlaging ook mogelijk.

Gevolgen voor Quorim klanten

Indien er sprake is van een wijziging van de dekking of premie, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen. Dat geldt niet alleen voor de (inboedel) verzekeringen die bij Nationale Nederlanden lopen. Wij zullen u over de voorgenomen wijzigingen adequaat informeren en daar waar nodig u voorzien van een passend alternatief. Heeft u vragen over dit nieuwsbericht? Neem dan hier contact met ons op: neem hier contact op met de adviseurs van Quorim.

(bron: AM web)

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top