Wij ontzorgen door financiële rust en zekerheid

Dat is onze missie.

Inboedel duurder

01-05-2019

Het Verbond van Verzekeraars heeft een nieuwe Herbouwwaardemeter Woningen voor 2019 gepubliceerd. In de nieuwe berekeningen is door adviesbureau Arcadis zoals ieder jaar rekening gehouden met inflatie, constructieprijzen, (innovatief) materiaalgebruik, aangepaste of uitgebreide bouwregelgeving en individuele omstandigheden.

Hogere inboedelwaarde

Voor het vaststellen van de (vervangings)waarde van de inboedel heeft het Verbond voor 2019 jaar het indexcijfer vastgesteld op 148, waar de index in 2048 nog op 142,7 stond. Het indexcijfer voor de inboedel wordt ieder jaar berekend met de index van het voorgaande jaar als uitgangspunt. De aanpassing is gestandaardiseerd en maakt gebruik van de geprognotiseerde prijs- en hoeveelheidsontwikkeling voor de consumptie van huishoudens voor het lopende jaar. Die wordt elk jaar door het Centraal Planbureau (CPB) in de Macro-Economische verkenning gepubliceerd.

Herbouwwaarde woning

De Herbouwwaardemeter Woningen is een niet verplicht hulpmiddel voor verzekeraars en verzekeringsadviseurs om op een snelle, eenvoudige manier de gemiddelde herbouwkosten van standaardtypen woningen vast te stellen. Daarbij wordt uitgegaan van een woning in dezelfde staat volgens de huidige 

Download hier de Herbouwwaardemeter Woningen.

(bron AM Web)

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top