Advies op maat gemaakt

Wij hebben (bijna) altijd een passende oplossing.

HvH Cleaning & Facilities

01-09-2023

HvH Cleaning & Facilities is een schoonmaakbedrijf waarbij de medewerker voorop staat. Hun visie is dan ook “ondernemen met een Sociaal hart”. Met het doel om voor zowel opdrachtgever als medewerker de juist werksfeer te creëren waarin kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen op de voorgrond staan.

Harm van Helmont,

HvH in HvH cleaning & Facilities oprichter en eigenaar. Na een afstudeerproject bij een grote schoonmaak organisatie bedenk ik me steeds vaker, dit zou ik toch anders doen. Zogezegd zo gedaan ben ik in 2018 HvH Cleaning & Facilities begonnen met het doel de opdrachtgever en werknemer centraal te laten staan. Door de medewerker af te stemmen op de vragen van de opdrachtgever zorgen voor een hoge mate van betrokkenheid binnen het project. Waar communicatie en kwaliteit voorop staan.

De eerste periode heb ik voornamelijk zelf de opdrachten uitgevoerd en zo veel ervaring opgedaan binnen de operatie. Dit helpt me tot de dag van vandaag met het tackelen van uitdagingen waar medewerkers tegenaan lopen. We leiden onze medewerkers op als schoonmaker 3.0. Het doel hiervan is om de medewerker een facilitair zintuig te laten ontwikkelen. Hierdoor zijn zij in staat om mee te denken over zaken binnen zijn of haar specialisme maar ook andere onderdelen van het facilitair werkveld. Hierdoor vinden we vaak samen een snelle en passende oplossing.

Cleaning & Facilities duidt natuurlijk aan dat we meer dan alleen schoonmaak leveren, verder zijn we te benaderen voor groenonderhoud, catering, koffievoorziening en winterdiensten. Momenteel actief in de driehoek Eindhoven/’s-Hertogenbosch/Nijmegen. Waar we het doel hebben om op het juiste moment naar andere regio’s uit te breiden. We werken samen met vaste partners in groenonderhoud, glasbewassing en vloeronderhoud waardoor we snel kunnen schakelen en zo de klant optimaal kunnen ontzorgen. 

Uiteindelijk is het overkoepelende doel om een fijne werksfeer te creëren voor onze medewerkers en de opdrachtgever zo goed mogelijk te ontzorgen. Door de lijntjes kort te houden

Nieuwsgierig? Kijk dan op onze website:  www.hvhcleaning.nlTerug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top