Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Wij schatten uw risico's goed in.

Hoveniersbedrijf Will de Kruijf

01-09-2018

Deze maand presenteert Hoveniersbedrijf Will de Kruijf zich als relatie van ons kantoor. ‘De tuinen van Will de Kruijf...’, aangelegd door Hoveniersbedrijf Will de Kruijf uit Best, zijn een begrip in de regio’s De Kempen en De Meierij. Tuinen van Will de Kruijf zijn modern, natuurlijk, persoonlijk, van deze tijd en, ook niet onbelangrijk, erg goed betaalbaar.

Goed luisteren in combinatie met creativiteit, dat is de kracht van Hoveniersbedrijf Will de Kruijf. De ontwerpen kenmerken zich door een persoonlijke touch en (verrassende) details. Doordat zij alle werkzaamheden zelf uitvoeren is een strakke tijdsplanning gegarandeerd. Verlichting, bestrating, beplanting, vijveraanleg, sauna of spa, alles komt uit eigen keuken. Daardoor weten ze dat het goed is en kunnen ze snel leveren.

Tuinmetamorfose

Een tuinmetamorfose begint bij hen met een gratis adviesgesprek. Aan de hand van een handige inventarisatielijst bespreken zij samen met u uw wensen. Op basis daarvan tekenen zij een passend ontwerp, waar u nog aanpassingen op kunt maken. Als het ontwerp akkoord is, stellen zij een beplantingsplan en gespecificeerde offerte op.

Uiteraard gaan ze pas aan de slag wanneer het ontwerp en het budget aansluiten bij wat u in gedachten heeft. Een eenmaal aangelegde tuin vraagt om onderhoud. Met name in het voorjaar is een onderhoudsbeurt sterk aan te raden. Zij brengen graag jaarlijks een bezoek aan uw tuin.

Bedrijfstuin

Naast onderhoud, aanleg en tuinmetamorfoses voor particulieren hebben zij ruime ervaring met bedrijfstuinen. Ook hiervoor verzorgen zij zowel de aanleg als het (jaarlijks) onderhoud en doen zij meer dan alleen het ontwerp en beplanting. Denk aan het grondverzet, straatwerk en leggen van (kunst)gras. Zij creëren een tuin die past bij uw bedrijf en budget.

Behalve dat een bedrijfstuin representatief moet zijn, wilt u vooral niet teveel geld en tijd kwijt zijn aan het onderhoud. Hoveniersbedrijf Will de Kruijf kan dat onderhoud uitvoeren op basis van een onderhoudscontract. Hierin staan duidelijke afspraken over de duur, de frequentie, de aard van de werkzaamheden en verdere verwachtingen. Zo betaalt u een gunstige prijs, komt u niet voor verrassingen te staan en weet u zeker dat uw bedrijfstuin er altijd goed bij ligt.

Wilt u een uitgebreidere indruk krijgen van de mogelijkheden, bekijk dan eens hun portfolio op de website: www.willdekruijf.nl.

‘De tuinen van Will de Kruijf...’: van plannen tot planten!


Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top