Voor alles een oplossing

Wij denken in maatwerk.

Houd uw zonnebril paraat

01-09-2019

Veel schades met autorijden worden veroorzaakt door de laagstaande zon. Voordat u het weet, bent u verblind en ziet u zo goed als niks meer… Houd uw zonnebril dus paraat! Deze heeft u in het verkeer zeker nodig de komende weken. Wij geven u een enkele praktische tips om rijden met een verblindende zon zo veilig mogelijk te maken. 

Zonnebril
Houdt u zonnebril paraat, voor het geval dat… Dat is zeker geen overbodige luxe. Ook al kunt u met een zonnebril nog niet recht in de zon kijken, het maakt het zicht in elk geval een stukje beter. 

Let op je tegenliggers
Heeft u  last van de zon in de achteruitkijkspiegel? Tegenliggers kijken dan juist tegen de zon in… Bedenk dus goed dat niet alleen u, maar ook de mensen om u heen last hebben van de laagstaande zon. Rij voorzichtig, doe geen onverwachte dingen, neem niet zomaar voorrang, ook al heeft u er recht op.

Schone ruiten
De laagstaande zon kan goed verraden hoe vies de autoruiten zijn! Als u al niets kunt zien door de viezigheid op je ruit, dan kunt u door de schittering van de zo al helemáál niets zien. Zorg dus dat uw ruiten extra schoon zijn en vul de ruitenwisservloeistof bij. 

Dimlichten
Het klinkt misschien een beetje gek, verlichting wanneer er al zoveel licht is. Maar verlichting maakt u beter zichtbaar, ook bij laagstaande zon. En vooral voor tegenliggers die tegen de zon in kijken. 

Heeft u ondanks deze voorzorgsmaatregelen toch schade met uw auto opgelopen of schade veroorzaakt? Dan bent u daarvoor wellicht Allrisk- of WA verzekerd. Bel of mail gerust met onze adviseurs.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top