In iedere markt thuis

Het is ons niet snel te gek.

Houd de dief

03-12-2016

U bent even op visite en de dief heeft vrijspel om uw kostbare goederen mee te nemen. De periode rond de feestdagen zijn hoogtijdagen voor inbrekers. Met een aantal kleine maatregelen kunt u het de inbrekers een stuk moeilijker maken. Hiervoor hoeft u vaak geen grote investeringen te doen. Het is vaak een kwestie van opletten en creatieve afspraken maken.

Zwakke plekken
Loop eens door u huis en bekijk de zwakste plekken in uw woning. Met opzetsloten, een barrière stang of een traliewerkje maakt u het de dief flink lastig.

Goede sloten
Zorg in iedergeval voor goede sloten. Veel nieuwbouwwoningen zijn al voorzien van het "Politie Keurmerk Veilig Wonen". Met deze goedgekeurde sloten is de inbreker een minuut of drie bezig en dat vinden ze vaak wat te lang duren.

En als u dan toch goede sloten heeft vergeet ze dan niet te gebruiken. Gaat u (maar even) van huis draai dan de sloten op slot. Een niet afgesloten deur is met een bankpasje zo open. Ook is het raadzaam de sleutel uit het slot te halen.

Geef licht en geluid
Het dievengilde is niet blij met licht en geluid. Zorg voor goede veiligheidsverlichting buiten en zorg dat de voordeur in zicht is vanaf de straat. De containers dienen meestal als opstapje om op het dak te komen. Zorg dat deze een ander plek krijgen.

We zijn thuis!
Althans, het is de bedoeling dat de inbreker dit denk. Werk met tijdschakelaars en leg een krant of boek op tafel. Zorg ook dat de post weggehaald wordt.

Kijk ook op de site maak het ze niet te makkelijk voor meer informatie.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top