Goed geregeld

Zekerheid geeft vrijheid.

Goed werkgeverschap verzekerd

01-10-2013

Deze risico’s zijn niet alleen groot, maar ook ongrijpbaar. Het is nu mogelijk om deze risico's in één verzekering af te dekken waardoor u verzekerd bent van goed werkgeverschap.

Risico’s en aansprakelijkheid

Door toenemende risico’s en werkgeversaansprakelijkheid kan de schade enorm oplopen. Zeker gezien het inkomensverlies dat de werknemer na een ongeval lijdt.
Werkgevers draaien daar steeds vaker voor op, doordat de rechter hen aanspreekt op hun zorgplicht en goed werkgeverschap. Uw huidige aansprakelijkheidsverzekering (AVB) beschermt u tegen de schaderisico’s
van beroepsziekten en bedrijfsongevallen. Dat is voor de uitgebreide werkgeversrisico’s niet langer toereikend. Daarvoor zijn in de loop der jaren allerlei losse of gecombineerde verzekeringen ontwikkeld.

Uitkering ongeacht schuldvraag

Natuurlijk kunt u als werkgever de aansprakelijkheid betwisten. Maar niet zonder tijd, moeite, geld en negatieve energie te investeren. En bovendien zonder dat de uitkomst zeker is. Want de eisen waaraan u als goed werkgever moet voldoen, worden steeds verder opgerekt. Het ontbreken van “een behoorlijke verzekering” is vaak al voldoende om de werkgever aansprakelijk te houden. Maar stel dat u de zaak uiteindelijk na een lang gevecht toch wint. Bent u dan ook de morele overwinnaar? Zeker in kleinere ondernemingen kan zo’n zaak de arbeidsverhoudingen ongewild op scherp zetten. Deze aansprakelijkheidsverzekering keert daarentegen uit, ongeacht de schuldvraag.

Informatie voor Quorim relaties

De komende periode zullen wij onze verzekerden informeren over de mogelijkheden op de bestaande aansprakelijkheidsverzekering. Indien u nu al informatie wenst kunt u hierover contact met ons opnemen.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top