Sportief zaken doen

Wij werken open en transparant.

Gidspraktijk Kate (Quorim relatie)

29-01-2010

Uw kind heeft veel vriendjes maar een nachtje logeren… hij moet er niet aan denken. Inslapen is toch al zo moeilijk, er moet een nachtlampje aan blijven en heimwee is een afschuwelijk gevoel.

Het gedrag en/of de klachten van een kind geven een zeer nauwkeurig beeld van iets wat onbewust in het leven van jou als ouder(s) speelt, herkend wil worden en om een volgende stap vraagt. Het kind is hierin een spiegel voor jou als ouder.

Binnen gidspraktijk Kate werk ik met de methode “Het Fluisterkind®”. Deze methode, ontwikkeld door Janita Venema, helpt ouders de boodschappen te vertalen die kinderen hun ouders influisteren. Deze boodschappen kunnen zich uitten in allerlei vormen: lichamelijke klachten, opvallend of storend gedrag, taalgebruik, spel, ADHD, ADD, PDDNOS, hooggevoeligheid, autisme, etc.

Ouders willen hun kinderen graag gelukkig zien. De methodiek “Het Fluisterkind” laat zien dat kinderen zich net zo actief inzetten voor het levensgeluk van hun ouders. Ze gebruiken hun gedrag, spel, ontwikkeling of klachten als taal om heel nauwkeurig duidelijk te maken wat er bijgestuurd mag worden in je leven, werk of gezin. Gehoor geven aan dit opvoedplan van je kind voor jou, betekent een verrijking voor jezelf maar het werkt ook positief door op het gedrag en de gezondheid van je kind. 

De vertaling komt aan in je hart en zet je in beweging. Blinde vlekken worden opgehelderd. De inzichten, de ervaringen en ontwikkelingen die bij jou ontstaan, komen jezelf ten goede en resulteren tevens in een toename van het welzijn van je kind; gedrag verbetert en klachten verdwijnen of nemen af. Vaak al binnen 1 of enkele consulten.

Ieder kind wil gezien worden. Gezien in dat wat hij te geven heeft, in dat wat hij te ontwikkelen heeft en in dat wat hij nodig heeft om al zijn potenties en talenten tot volle wasdom te laten komen.

Als kindertolk® probeer ik samen met de ouder te ontdekken waar de problemen een signaal van zijn en hoe de weg naar een oplossing van het probleem of genezing van een lichamelijke klacht, er uit zou kunnen zien. Als ouders mag je leren wie je diep van binnen bent en wat is er mooier om dit te leren via de openheid, de onbevangenheid en de blijheid van je kind(eren).

Naast de begeleiding van ouders verzorgt gidspraktijk Kate ook lezingen, projecten op scholen, gesprekstherapie en Shambala reiki behandelingen.

Is uw interesse gewekt? Breng dan eens een bezoek aan de website en stel u open voor een ontmoeting met Kate. www.gidspraktijk.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top