Altijd op zoek naar oplossingen

wij kennen de weg

Geldigheidsduur SCM Certificaat

12-12-2012

Vanaf een bepaalde waarde van uw auto kan een beveiliging worden geƫist. Veelal wordt dit middels een clausule in uw polis opgenomen. Indien er sprake is van een SCM beveiligingseis, is er sprake van een beperkte geldigheidsduur van uw certifcaat.

Een beveiligingssysteem heeft net als andere systemen onderhoud nodig om een goede werking te garanderen. De geldigheid van het certificaat op dit voertuig is op 20-7-2012 verlopen. Het voertuig dient ter keuring aangeboden te worden bij een SCM erkend inbouwstation voor een periodieke controle. Na deze periodieke controle (met goed resultaat) wordt de geldigheid van het certificaat met 12 maanden verlengd. U kunt deze gegevens ook bij uw eigen dealer of garagebedrijf opvragen.

Het niet aanwezig zijn van een geldig certificaat heeft als gevolg dat uw diefstalrisico niet of beperkt verzekerd is. Dit geldt alleen indien in uw polis een clausule staat waarin een SCM certificaat opgenomen is.


Bekijk hier het voorbeeld van een SCM Certificaat

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top