Sterk in oplossingen

Sterk in advies!

Garantiedekking annuleringsverzekering

31-03-2012

Schade kan op heel veel manieren ontstaan. Maar ook op heel veel plaatsen. Met de reis- en annuleringsverzekering bent u verzekerd voor schade die u en uw gezin tijdens uw reis kunnen oplopen. U kunt door een bepaalde gebeurtenis niet op reis. Dan zorgt de verzekeraar ervoor dat u de kosten van de annulering van de reis terugkrijgt. De meeste annuleringsverzekeringen vergoeden ook de annuleringskosten als u uw reis tussentijds moet afbreken. Bijvoorbeeld omdat een
familielid ernstig ziek is geworden of overleden is. U krijgt dan de reissom terug. Of een deel hiervan. In uw polisvoorwaarden leest u precies wat geldige redenen zijn om de reis te annuleren. Veel mensen combineren de reisverzekering en de annuleringsverzekering. Op uw Quorim pakketpolis is dit eenvoudig af te sluiten.

Annuleringskosten

Als u een geboekte reis van tevoren afzegt, betaalt u vaak annuleringskosten. Dit zijn kosten die de aanbieder van de reis bij u in rekening brengt, als eigen bijdrage. Dit is vaak een bepaald percentage van de reissom.

Garantie-Annulering

Met de uitbreiding Garantie-Annulering de hele reissom terug. Waarom zou u betalen voor een vakantie die u niet heeft kunnen afmaken? Met de uitbreiding Garantie-Annulering vergoeden wij de hele reissom als u onverwachts eerder naar huis moet. Dus ook de dagen die u er al op heeft zitten!

Indien u interesse heeft in deze dekking passen wij u polis graag aan.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top