Een zorgeloos advies

Vrijheid in verzekeren.

Galerie Groede

16-11-2022

De Quorim relatie die deze maand in de spotlights staat is Galerie Groede. De collectie kunst bij Galerie Groede is hedendaags modern en toegankelijk. Van kleurrijke schilderijen tot keramische beelden, sculpturen, tekeningen, grafische kunst, kunstkaarten, woordkunst... Galerie Groede brengt verschillende kunstvormen samen tot een mooi geheel om u als klant te kunnen inspireren en te raken. En wilt u gewoon even vertoeven of rustig een boekje lezen tussen de kunst, dan bent u ook welkom voor een kopje koffie of thee aan de bar of in het zithoekje. Galerie Groede houdt graag de kunstbeleving laagdrempelig en voor iedereen!

Kunstenaars

Een mooie groep kunstenaars, ervaren en beginnend, die allen een grote passie hebben voor wat ze creëren. Dit is voelbaar in hun werk. Het is geen 'kunstje', hun werken zijn ontstaan uit een verlangen om zichzelf te uiten in hun specifieke vorm. De kunstenaars bij Galerie Groede  hebben een verhaal, net als hun kunstcreaties. Van elke kunstenaar hebben zij  meerdere werken in de galerie. Zo leert u als klant nog beter de kunstenaar kennen.

Kerstinkopen

Bent u nog op zoek naar een leuk en origineel kerstkado of speciale kerstkaarten? Speciaal voor kerst heeft Galerie Groede een mooi collectie aan kerstkaarten en kunststukken die passen bij iedere portemonee.

Galerie Groede
Molenstraat 16
4503 BB  GROEDE

telefoon: +31 (0)642596824
mail: kunst@galeriegroede.nl
wesbite: www.galeriegroede.nl

Kijk hier op Facebook
Kijk hier op Linkedin

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top