Zekerheid voor nu

en in de toekomst

Gaat de hypotheekrente stijgen of dalen?

03-11-2008

De hypotheekrente is de laatste jaren erg laag geweest omdat banken aan de ene kant het geld goedkoop konden inlenen en vervolgens genoegen namen met een lage winstmarge bij het uitlenen.

De inkoopprijs voor de banken is de afgelopen tijd echter flink gestegen en er wordt verwacht dat ook de winstmarges zullen moeten stijgen. Die extra winstmarge gebruiken de banken om de toegenomen risico’s af te dekken. Nu is gebleken dat ze de afgelopen jaren te weinig hebben berekend voor de genomen risico’s. Het is dus best mogelijk dat de centrale banken de (kortlopende) rente verder verlagen en u toch een hogere rente voor een hypotheek met een rentevaste periode van vijf jaar, tien jaar, of langer betaalt.

Wilt u een eventuele verdere rentestijging voor zijn? Vraag dan een vrijblijvende hypotheekofferte aan!

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top