Sterk in elk werk

Wij kennen de risico's en weten de oplossingen!

Quorim relatie Fons Linders

01-02-2019

Aan de rand van het Van Gogh dorp Nuenen is het bedrijf Fons Linders Tuinmeesters gevestigd. Het top hoveniersbedrijf bestaat dit jaar 40 jaar. Sinds vorig jaar is Jan Verhoeven mede-eigenaar. Daar waar Fons zich volledig toelegt op het ontwerpen van exclusieve tuinen is Jan naast de dagelijkse leiding verantwoordelijk voor het samenstellen van sfeervolle en karakteristieke beplanting.

De passie van Jan Verhoeven en Fons Linders is het creëren van unieke tuinen. Los van het traditioneel denken vertalen zij uw dromen naar een verantwoord en exclusief ontwerp. Omdat de tuin steeds meer gezien wordt als een verlengstuk van de huiskamer is het aan hen om de sfeer die er in huis heerst door te trekken naar buiten en een tuin te creëren waar hun klanten dagelijks plezier van hebben. Daarom werken zij graag samen met (interieur-) architecten, om in een zo vroeg mogelijk stadium een voor de klant zo goed mogelijk totaalplaatje te creëren.

De door Fons Linders Tuinmeesters aangelegde tuinen hebben een exclusief karakter en weerspiegelen haarfijn uw wensen waarbij zij een prachtige harmonie tussen kleur, vormen, materiaal en omliggende natuur creëren.

De kracht van het bedrijf zit in het all-in karakter. Zij ontzorgen desgewenst de klant volledig. Zij ontwerpen, realiseren en onderhouden de tuin. Fons Linders Tuinmeesters doet alles in eigen beheer. Niet alleen het groen, maar ook bijvoorbeeld de bestrating, het metselwerk, het zwembad en de elektra. Klanttevredenheid is de drijfveer waarbij zij staan voor kwaliteit, duurzaamheid en het maximaal tot zijn recht laten komen van de natuurlijke schoonheid. 

Het team top hoveniers van Fons Linders Tuin- meesters staat elke dag klaar om ook van uw tuin iets bijzonders te maken

Genomineerd voor de tuin van het jaar 2019. Vanaf vandaag kan er gestemd worden op Fons Linders Tuinmeesters via: https://www.besocialized.nl/apps/vhg_fotos/index.php?page_id=7

Bezoek ook de website: Fons Linders Tuinmeesters of volg hen op Facebook voor meer informatie en inspiratie.

Een afspraak is zo gemaakt en altijd vrijblijvend!

Fons Linders Tuinmeesters
Broekdijk 1
5674 SJ Nuenen
040-295 10 10 of 06-10683408

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top