Omdat u niet altijd alleen bent

Wij schatten uw risico's goed in.

Even voorstellen

29-01-2020

Het gaat goed met Quorim. Bedrijven en particulieren weten ons steeds vaker te vinden voor financieel advies en verzekeringsoplossingen. Om aan deze vraag goede invulling te geven zijn er in januari twee ervaren adviseurs bij ons begonnen: Toine Beljaars en Berry van den Heuvel. Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om ze aan u voor te stellen.  

Toine Beljaars

Ik ben in 1984 na mijn militaire dienst begonnen als trainee bij Centraal Beheer in het verzekeringsvak. Bij diverse grote verzekeringsmakelaars heb ik daarna directiefuncties gehad en altijd verantwoordelijk geweest voor de advisering aan de (groot) zakelijke markt. In 2011 ben ik gestopt in loondienst, nadat mijn bedrijfsonderdeel ( het assurantiebedrijf van de bank Van Lanschot) verkocht was.

Naast mijn werkzaamheden voor Quorim ben ik mede-eigenaar van Ixorg. Ixorg biedt een op maat gesneden ongevallenverzekering voor uw tanden en voor fysiotherapie. Meer over de verzekeringen van Ixorg leest u hier: Ixorg Ongevallenverzekering

Bekijk hier het volledige profiel van Toine Beljaars

Berry van den Heuvel

Berry van den Heuvel is geboren en getogen in Oss en nu woonachtig in Berghem. Na zijn opleiding Bank- en Verzekeringswezen is hij zijn loopbaan in 2008 begonnen binnen de Rabobank organisatie. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als binnendienst medewerker op de zakelijke verzekeringsafdeling, heeft hij in 2014 de stap gemaakt naar een adviseursfunctie.

Bekijk hier het volledige profiel van Berry van den Heuvel

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top