Goed geregeld

Zekerheid geeft vrijheid.

Elektrisch verzekeren

01-11-2015

Service van deur tot deur
Elektrisch rijden is anders dan normaal rijden. Daarom biedt de elektronische verzekering, bovenop de standaard verzekering, dekking bij speciale gevallen. Denk aan pechhulp bij een lege accu of een elektrische storing. Een hulpverlener brengt het vervoersmiddel en de bestuurder naar zijn bestemming of laadpaal. Service van deur tot deur!

Gespecialiseerde hulp
Elektrisch rijden wordt steeds meer gemeengoed en er zit veel moderne apparatuur ingebouwd. De nieuwste auto's beschikken al over meer computerkracht dan een Boeing. Futuristisch allemaal! Maar niet iedere monteur kan hiermee omgaan. Vandaar de de bestuurder bij schade altijd bij gespecialiseerde automonteurs terecht kan.

Ecologisch verantwoord
Nederland is klein en vlak. En we zijn pioniers. Een ideaal klimaat voor de elektrische auto om te excelleren. Een eerlijk is eerlijk: moeder aarde kan wel een beetje hulp gebruiken. Elektrische auto's beperken de uitstoot van CO2, stikstof en fijnstof.

Secundaire dekking laadpaal
Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Een laadpaal is zo geraakt en beschadigd, maar dankzij de secundaire dekking voor schade aan de eigen laadpaal is er geenĀ probleem. Balen als een stekker is dus niet nodig, want de schade wordt snel hersteld.

Goed en snel bereikbaar
De verzekeraar biedt de bestuurde altijd goede hulp, in het binnen- en buitenland. De bestemming wordt dus altijd bereikt. Desnoods met gratis vervangend vervoer.

Wat is de top 5 van elektrische auto's?

  1. Tesla Model S
  2. Nissan Leaf
  3. Renault Zoe
  4. Samrt For Two / Electric Drive
  5. BMW i3

Driekwart van de nieuw verkochte hybride auto's in 2014 zijn eigendom van een bedrijf. In totaal staat iets meer dan de helft van alle hybrides op naam van een bedrijf. Alle hybride auto's reden 2,5 miljard kilometersin 2013. Dat zijn meer dan 62.000 rondjes om de wereld.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top